3FM Serious Request

Michiel naar Delft voor Kom In Actie-dag

  1. Nieuwschevron right
  2. Michiel naar Delft voor Kom In Actie-dag

Voor de Kom In Actie dag op 6 december ging Michiel Veenstra af naar Delft. Hij haalde daarmee maar liefst 8207,85 euroop!

De 3 DJ's gingen ieder naar een andere stad en moesten daar geld inzamelen. Delf(t), u hoort het zelf! Dat is de stad waar Michiel Veenstra op 6 december naar toe ging om te proberen geld in te zamelen tijdens de Kom In Actie dag. Michiel moest linksom of rechtsom proberen zoveel mogelijk mensen in Delft te mobiliseren om hem te helpen. Hoe meer mensen actievoeren, hoe beter.

Delft Komt In Actie voor 3FM

Ben je inwoner van Delft (of omstreken), dan wass 6 december de dag om van je te laten horen, maar jouw steun was niet alleen op 6 december nodig. Het Rode Kruis en 3FM kunnen jouw hulp ook erna gebruiken. Heb je plannen voor een actie? Meld hem dan aan op www.3fm.nl/kominactie

Michiel Komt In Actie in Delft

Michiel organiseerde een minifestival bij de schaatsbaan op de Beestenmarkt in Delft, met een hele dikke line-up! Rigby heeft tot hun spijt moeten afzeggen, maar daarvoor in de plaats bood Niels Geusebroek aan om te komen spelen! Behalve het toffe minifestival, gebeurde er nog veel meer in Delft. Zo ging Michiel sporten (ja dat lees je goed) voor geld en verkocht hij het officiële Serious Request-brood. En iedereen die tegen betaling een een rondje schaatste op de Beestenmarkt droeg daarmee ook een steentje bij.

De line-up van het minifestival, 6 december op de Beestenmarkt in Delft:

10.15-10.30 Van Velzen
11.15-11.45 Ed Struijlaart
12.15-12.45 Niels Geusebroek
13.15-13.45 Only Seven Left
15.00-15.30 Way Back coverband
15.30-16.00 Splendid
16.15-16.45 Soul Sister Dance Revolution

VanVelzen helpt Michiel Veenstra op weg in Delft

Je moet als DJ vindingrijk zijn en dus besloot Michiel een bekende Delvenaar te bellen. Roel van Velzen woonde er 20 jaar lang en die hielp hem op weg met wat praktische tips.

Orange Fox hoogste bieder studiotijd bij Sven Hammond Soul!

Sven Hammond Soul stelt zijn Marmelade Music studio in Delft beschikbaar voor één dag, maar wel tegen betaling natuurlijk. De band Orange Fox bood 800 euro en is daarmee de hoogste bieder. De studio - waar Anouk, Ben Saunders, Shary-An, Armin van Buuren en vele anderen al opnamen - is 6 december de hele dag voor hen!

Veenstra verstoord door Vuvuzela

De eerste telefonische bijdrage van Michiel leek verstoord te worden door een file en... iemand met een vuvuzela?!

Foto's Michiel tijdens Kom In Actie Dag

Ster advertentie
Ster advertentie