3FM Serious Request

Kom in Actie: De challenge van de Buma Music Academy

  1. Nieuwschevron right
  2. Kom in Actie: De challenge van de Buma Music Academy

De Buma Music Academy komt in actie voor 3FM Serious Request en daagt iedereen die hun lesprogramma volgt uit om in actie te komen. Alle leerlingen van de Buma Music Academy kunnen meedoen aan de 3FM Serious Request challenge!

De inititatieven voor 3FM Serious Request schieten inmiddels als paddenstoelen uit de grond. Voor de editie van 2015 in Heerlen worden door het hele land al prachtige ideeën bedacht. Zo ook door de Buma Music Academy. De Buma Music Academy zet zich in voor actueel en vernieuwend muziekonderwijs binnen het Voortgezet Onderwijs in Nederland. Met hun lesprogramma helpen zij docenten om muziekonderwijs op een eigentijdse manier vorm te geven.

Wat moet je doen?

De Buma Music Academy heeft een speciale 3FM Serious Request challenge bedacht, waarmee ze hun leerlingen willen uitdagen. De opdracht is heel simpel en je kunt deze zo gek en zo groots maken als je zelf wilt: organiseer een muzikaal evenement op, of voor school en haal op die manier geld op voor 3FM Serious Request. Je kunt dit muzikale evenement overal organiseren en kunt zo creatief zijn als je zelf wilt. Organiseer je evenement in een poppodium, in de binnenstad, op een groot plein, of in het buurtcentrum. Ook de invulling van het evenement is helemaal aan jou! Hebben jullie een fantastisch goede schoolband? Of, zingt jullie muziekdocent toevallig de sterren van de hemel? Alles is mogelijk!

Waar doen we het voor?

Allereerst haal je met deze challenge geld op voor 3FM Serious Request. 3FM zet zich dit jaar, samen met het Rode Kruis, in voor de next generation: jongeren en kinderen die opgroeien in conflictgebieden. Hierbij is alle hulp welkom en daarom is het ontzettend belangrijk dat ook jij in actie komt. Als je meedoet aan deze challenge, maak je ook nog kans op een bijzondere prijs: een exclusieve rondleiding, met je hele klas, in het Glazen Huis! Haal dus alles uit de kast en gebruik je actiepagina om je actie te promoten en houdt ons op de hoogte.

Domien helpt!

Domien wil je graag helpen om een goed evenement neer te zetten! Heb je een probleem, vraag of uitdaging, zet 'm in een update op je eigen actiepagina en wie weet kan Domien je helpen! Hij legt hier ook nog even haarfijn uit wat je precies moet doen:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Inschrijven

Om mee te doen met deze challenge en kans te maken op deze unieke prijs, moet je meedoen aan de Buma Music Academy. Je kunt jouw actie inschrijven via deze pagina:

Start deze actie

Let op: aanmelden voor deze challenge kan tot en met 26 november 2015, dus wacht niet te lang

Wie doen er al mee?

Dena, Memouna, Lea en Erva van het Lorentz Casimir Lyceum in Eindhoven organiseren een avond met zang, dans en andere optredens. Op dit moment zijn ze druk bezig met de voorbereidingen van hun evenement en het maken van een filmpje. Wil jij deze actie sponsoren of aanwezig zijn bij hun evenement op 11 december? Check de actiepagina om op de hoogte te blijven!

Het Scala College in Alphen aan de Rijn gaat ook een actie op touw zetten. Wat ze precies van plan zijn is nog niet helemaal duidelijk, dus we wachten nog even in spanning af. Je kunt de ontwikkelingen volgen op hun actiepagina.

Check deze pagina voor meer informatie over de 3FM Serious Request challenge van de Buma Music Academy!

Kom ook in actie

Wil jij ook in actie komen, maar doe je niet mee aan de Buma Music Academy? Geen probleem! In actie komen voor 3FM Serious Request kan ook op een hoop andere manieren. Check hiervoor de Kom in Actie site van 3FM Serious Request!

Ster advertentie
Ster advertentie