3FM Serious Request

Veiling TV deel 14: ga toch fietsen!

  1. Nieuwschevron right
  2. Veiling TV deel 14: ga toch fietsen!

Het was vrijdagmorgen weer tijd voor een dampende stampende Veiling TV! Jan Kooijman deed zijn best het te verkopen

Wil jij geen vergeet-me-nietje worden? Dan heb je mazzel, want er wordt in het voorjaar een nieuw ras geïntroduceerd en die kan jou namen krijgen. Deze speciale bloem, genaamd Alstroemeria of in het Nederlands Incelelie, staat voor toewijding en vriendschap. Past dat helemaal bij jou? Of wil je gewoon eindelijk een keer een bloem die naar jou vernoemd is? Ga dan snel naar de veiling!

>> Zet je eigen bloemetje buiten!

Ga toch fietsen

Heb jij genoeg van je auto en wil je een superdeluxe mooie fiets hebben? Die kun je krijgen op de veiling. We hebben verschillende soorten en maten voor je!

Unieke handgemaakte Tactory herenfiets
Speciaal voor Serious Request bouwt Tactory voor de hoogste bieder een unieke handgemaakte Serious Request Tactory Bike, model Yssle SR, ter waarde van €1899,00. Naast het Serious Request logo en de handtekeningen van Gerard, Timur en Coen is dit stalen ros voorzien van een waslijst aan ander moois.

>> Tactory herenfiets
>> Tactory damesfiets

Qugo: Full Electric Personal Urban Transporter
De Qugo is een volledig elektrisch voertuig dat je rijdt alsof je aan het skiën bent. Voor de wet is het een snorfiets, dus een helm is overbodig. Handig voor je kapsel dus. Op z’n hardst kan je 25 km per uur en hij is super licht.

>> De Qugo

Bough Bike
Hij ziet er wat apart uit, maat deze unieke eikenhouten designer fiets kan binnenkort van jou zijn! Heb je altijd al een eikenhoutenfiets willen hebben dan is dit je kans!

>> Bough Bike

Only for Men limited edition fiets vs VANMOOF
Deze fiets is exclusief ontworpen voor 3FM Serieus Request 2011 en zal maar één keer worden geproduceerd.Dus wees er als de kippen bij!

>> Only for Men

Prima Ballerina

Als je dan eindelijk uitgefietst bent kun je thuis lekker rond gaan huppelen in het originele kostuum uit het sprookjesballet van Assepoester van het Nationale Ballet. Het kostuum is gedragen door voormalig sterdanseres van Het Nationale Ballet Caroline Lura. En ook worden de Pitzen van de ballerina Igone de Jongh geveild. Ze zijn door deze sterdanseres gedragen en gesigneerd.

>> Ik wil ballerina worden
>> Met spitzen

>> Alle veilingitems op een rij

Ster advertentie
Ster advertentie