3FM Serious Request

Serious Talents op Leiden CS

  1. Nieuwschevron right
  2. Serious Talents op Leiden CS

Het Glazen huis gaat in Leiden al als een trein, maar de laatste twee dagen doet de NS mee met een podium op Leiden Centraal met Serious Talent bands.

Tijdens de laatste twee dagen van 3FM Serieus Request is Leiden Centraal niet alleen de plek waar je aankomt als je het Glazen Huis wilt bezoeken. Er staat op het station ook een podium waarop lokale helden en Serious Talent Bands hun kunsten vertonen.

Mis je trein niet

We beginnen zoals altijd op tijd, want de eerste bands beginnen al om acht uur 's ochtends met spelen. Zowel donderdag als vrijdag begint de laatste band om tien uur 's avonds, dus zorg dat je de laatste trein richting huis niet mist!

Serious Talents in actie

Op donderdag staan Handsome Poets, Kensington, Only Seven Left en Florian Wolff op het podium. Maar daarmee houdt het niet op voor de Serious Talents. Vrijdag hoor en zie je Gerhardt, Chagall en Dotan op Leiden Centraal.

Steun 3FM Serieus Request

Lukt het je niet om in Leiden te komen kijken en luisteren, maar wil je 3FM Serieus Request wel steunen? Kijk in de veilig, doneer geld of vraag een plaat aan. Wat je ook doet, kom in actie!

Ster advertentie
Ster advertentie