3FM Serious Request

Highlights dag 4

  1. Nieuwschevron right
  2. Highlights dag 4
Dag 4: Bam! De week is officieel doormidden. En hoe! Met een bomvol programma!

Willy Wartaal has entered the building

Vaste klant bij Serious Request, maar nog nooit mocht hij blijven slapen. Dit jaar is Willy Wartaal slaapgast en steekt de handjes uit de mouwen.

>> Willy Wartaal is binnen

Sesamstraat op bezoek

Van Koninklijke gasten, tot internationale sterren. Ze waren allemaal op bezoek in het Glazen Huis, maar... Tegen deze gasten kan natuurlijk helemaal niemand tegenop. De prominenten uit Sesamstraat stonden voor de deur.

>> Schuif gezellig aan voor Sesamstraat

Gerard the Living doll

100 en niet minder. Dit jaar wilde Gerard best nog een keer zijn act Living Doll opvoeren, maar voor minder dan 100 requests voor Living Doll was er echter geen spraken van. Rond half zeven was het zover, meer dan 100 betalende fans, start de band!

>> Living doll editie 2010

Het eerste liedje dat Gerard niet kan meezingen

Coen schrok zich een ongeluk toen er een spugendlelijke man de deur van het Huis in kwam wandelen: een kruising tussen Jochem Myjer en Patty Brard. What the heck!? Lopende popencyclopedie Gerard had pijnlijk genoeg de tekst van de hit 'Mijn Dag' van Jochem nog niet onder de knie.

>> Surprise! Jochem Brard op bezoek

Tussenstand!

De tussenstand kwam vanmiddag weer binnen. En jaaaaa mensen! We zijn over het miljoen! 1.004.986 euro om precies te zijn. Wat een bedrag.. Maar we zijn er nog lang niet.

>> Check die tussenstand

Night to Remember...

Was het nou een hoogtepunt van maandag of dinsdag? Lastig. Maar een mooie nacht was het in ieder geval!

>> Compilatie van de kleine uurtjes

PSV was er weer!

Dinsdagmorgen verzorgde PSV de warming up op de Markt in Eindhoven. Lekker sportief zo vroeg op de morgen!

>> Opwarmen met PSV

Veiling TV met Dennis Weening

Dennis staat ook alles! Het groene morphsuit zit als gegoten. En dan presenteert hij ook nog allemaal geweldige veilingitems.

>> Veiling TV

Opstaan Gerard!

Giel vond het dinsdagmorgen wel een goed idee om alle instrumenten die hij in het Glazen Huis kon vinden mee te nemen naar de slaapkamer om Gerard weer op een originele manier wakker te maken. Helaas voor Coen werd ook hij op originele manier wakker gemaakt...

>> Bekijk hoe Gerard en Coen vanmorgen wakker werden

Wakker worden met Novastar

Stond daar zomaar ineens Novastar in het Glazen Huis te performen. Hij zong 'Wrong' en doneerde een gesigneerde gitaar voor de veiling.

>> Beluister de liveversie van Novastars 'Wrong'!

Domien komt in actie!

Elke dag gaat Domien op bezoek bij mensen die zelf in actie komen voor Serious Request! Dinsdag was hij bij Omroep Brabant.

>> Domien bij Omroep Brabant!

Snelwegzangeres

De VIP-Lifter vandaag was Miss Montreal. Giel belde haar vanochtend om te kijken of alles wel goed ging daar langs de weg...

>> Een privé-autoconcert is zo geregeld!

Karin zet de Bloemen buiten

Karin Bloemen haakt graag. En daarom bood ze vanmorgen een eigen gehaakte sjaal aan voor de veiling!

>> Ik wil die sjaal!

Flink geflest!

Weet je wie lekker bezig is? Bart de Statiegeldkeizer, die is lekker bezig! Hij verzamelt zich een ongeluk -en jij kan hem helpen!

>> Lees hier hoe jij je flesje bij kan dragen

The Voice of Brabant

De deelnemers van The Voice of Holland kwamen ook nog even langs in het Glazen Huis. Ze hadden veilingitems in de aanbieding, maar gingen ook nog even het podium op en het publiek in om geld op te halen!

>> The Voices!

Emile Roemer

We kregen op dinsdag toch nog wat bezoek uit Den Haag! Emile Roemer van de SP belde aan bij het Glazen Huis en kwam een cheque brengen en had ook nog een veilingitem.

>> Roemer op bezoek!


Ster advertentie
Ster advertentie