3FM Serious Request

Voetbalvetes, 'Brabant' en koken met sterren: Guus Meeuwis in het Glazen Huis!

  1. Nieuwschevron right
  2. Voetbalvetes, 'Brabant' en koken met sterren: Guus Meeuwis in het Glazen Huis!

Heuj, de deurbel! Guus Meeuwis kwam langs bij Frank en Domien voor een extra dosis Brabantse gezelligheid. Natuurlijk bracht hij ook een tof veilingitem mee.

Foto: Hans-Peter van Velthoven

Naast Domien, Frank en Ali B was er ook even een vierde persoon in het Glazen Huis te vinden: Guus Meeuwis! Yes, die met de zachte g. Guus kwam langs voor een babbeltje en een rondje 'Brabant'. Gezellig!

Terwijl Frank netjes Guus ontving met een babbeltje, rende Domien naar de slaapkamer om zijn Guus Meeuwis-kersttrui aan te trekken. Nu al een moderne classic, dat moge duidelijk zijn.

Het veilingitem van Guus

En natuurlijk kwam Guus niet met lege handen naar Breda. Hij nam een kookboek mee, wat het toegangskaartje is tot een custom avondje dineren in een tweesterrenrestaurant! Guus en sterrenchef Dick Middelweerd gaan daar een avondje speciaal voor jou koken. Nou ja, als je de veiling wint dan. Bieden? Dat kan hierrrr.

Don't f*ck with football

Guus is pro-PSV en dat liet hij stiekem doorschemeren in een liedje. Ali B en zijn Facebook-fans moesten er in ieder geval helemaal niets van hebben ;)

En natuurlijk: 'Brabant' live!

En natuurlijk was daar De Vraag, gesteld door Domien: "Hoe goed is het idee dat Guus zometeen 'Brabant' voor jullie gaat zingen?" Drie keer raden wat het publiek op de Grote Markt daarop antwoordde...

Guus en Diggy voor SR16

Speciaal voor 3FM Serious Request 2016 maakten Guus Meeuwis en Diggy Dex een aangepaste versie van hun track 'Tabee'. Je checkt 'm hieronder.

Tot zover Guus in het huus. Wil jij ook iets doen voor 3FM Serious Request? Kom in actie, vraag een plaat aan of doneer!

Ster advertentie
Ster advertentie