3FM Serious Request

Alleen maar good vibes bij Blanks op de Grote Markt van Nijmegen

foto: Jessie Kamp
  1. Nieuwschevron right
  2. Alleen maar good vibes bij Blanks op de Grote Markt van Nijmegen

Blanks trakteerde Nijmegen op zijn typische vrolijke tunes met een aanstekelijke feelgood liedjes en hij doet stemoefeningen met Sophie.

Vorig jaar, ook tijdens 3FM Serious Request, maakte de songschrijver nog een gloednieuw liedje in een recordtijd samen met Sophie in het Huis. Nu keerde Blanks terug voor een topshow op het grote podium in Nijmegen. De zanger bracht alleen maar good vibes naar het Glazen Huis. De shows van Blanks staan bekend om hun ontzettend fijne energie. Ideaal om te dansen, springen en je stem schor te schreeuwen.

Check het optreden van Blanks bij 3FM Serious Request hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Blanks geeft Sophie stemoefeningen 101

Na zijn optreden sprong hij binnen in bij het Glazen Huis en gaf hij de dj's tips hoe ze goed voor hun stem kunnen zorgen, want de stemmen van de dj's hebben het zwaar te verduren van van non-stop radio maken.

Gisteren was Blanks zelf zijn stem bijna kwijt. De tips van Simon: “Rust nemen, niet praten en ademoefeningen doen. Leg je hand op je buik en adem naar je hand toe.”

Het afgelopen jaar heeft Blanks zich vooral gefocust op muziek maken, wat daar wordt hij het gelukkigst van. Naast z’n eigen muziek bracht hij ook tracks uit als producer met MEAU en Pommelien Thijs. “Mijn droom is superveel vette muziek maken en meer mensen in dat avontuur.”

Bied mee op een persoonlijke ringtone van Blanks

Blanks nam ook iets heel bijzonders mee voor de veiling. Een persoonlijke ringtone, misschien wel voor jou! Wil jij een unieke Blanks ringtone die niemand anders heeft? Bied mee op 3fm.nl/veiling

Blanks is al vanaf het eerste moment kind aan huis bij 3FM. Wijnand uitte dan ook even hoe trots hij is op Blanks en wat hij in zo’n korte tijd al bereikt heeft.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie