3FM Serious Request

K's Choice voor Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. K's Choice voor Serious Request
In december boden André en Annet zich wild op de Serious Request-veiling, ze moesten en zouden K's Choice naar hun huiskamer halen. Het concert was super.Vast onderdeel van Serious Request is de veiling. In 2009 kon je daar losgaan op items als de knuffelbeer van Carice, gesigneerde schoenen van DI-RECT, maar ook intieme, supertoffe huiskamerconcerten. K's Choice bood zich met alle liefde aan voor de veiling en uiteindelijk waren André en Annet uit Dedemsvaart de gelukkigen die ze in hun 'huiskamer' mochten ontvangen.

Muziekliefhebbers

André en Annet zijn muziekliefhebbers met een brede smaak. Van Slayer tot Motorhead tot Muse tot Van Dik Hout, ze houden ervan. 'K's Choice behoort ook tot één van onze favorieten en wij zijn dan ook in bezit van alle studio albums,' vertellen ze. Super dus om juist díe band naar je huiskamer te halen.

Op het nippertje

Bieden, dat was het idee toen het huiskamerconcert van K's Choice op de veiling verscheen. 'André had het huiskamerconcert op de site van Serious Request zien staan en leek dat wel wat om op te bieden in plaats van een bedrag te doneren voor een plaatje,' zegt Annet. Zo gezegd, zo gedaan. Ruim over de begroting en met nog een paar seconden op de klok sleepten ze K's Choice naar Dedemsvaart.

Huiskamer wordt kroeg

'Vele mailtjes en telefoontjes volgden en hieruit bleek al gauw dat onze huiskamer te klein zou zijn. Dus zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij de Proatkoele te Dedemsvaart. Dit bleek achteraf een perfecte locatie. Er waren zo'n 55 personen, familieleden, vrienden, collega's en buren.'

'Geweldig'

'We hadden geen idee wat ons stond te wachten, dus we waren allebei erg gespannen. Erg leuk om ze vooraf al te zien soundchecken. Al een soort privé concert voor onszelf. Het was schitterend om zomaar vooraan te kunnen staan. Ze speelden live geweldig. Het klonk super goed,' vertellen ze enthousiast.

Op naar 2010

Het was dus super en meteen hadden André en Annet Serious Request 2010 al in het oog. Er stond namelijk een melkbus bij de deur en na het concert lag daar alweer 700 euro in! Op naar het volgende huiskamerconcert voor het goede doel!

Welke act zou jij wel naar je huiskamer willen halen?


>> Naar de site van That's Live voor meer info, video en foto's!
Ster advertentie
Ster advertentie