3FM Serious Request

Wil jij de MTV EMA van Kensington hebben?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wil jij de MTV EMA van Kensington hebben?

Kensington won maandag 12 oktober de MTV EMA voor Best Dutch Act en stelde de award beschikbaar voor de 3FM Serious Request Veiling. Ben jij gek van Kensington? Dan is dit hét veiling-item voor jou!

(Fotograaf: Arjo Frank Kievits)

Je kan nu nog niet bieden op dit item. Dit is in december mogelijk..

Kensington sluit deal met Lex Uiting

Na de uitreiking in Amsterdam sloten de bandleden een deal met Lex Uiting, die de heren opwachtte. Kensington zal de award doneren aan de Veiling voor 3FM Serious Request. Hoe tof! Hoe dit precies ging? Giel liet het de volgende ochtend horen in de uitzending:

Kensington bedankt fans

De avond van de uitreiking belde Roosmarijn met Casper Starreveld, die vertelde dat Kensington zijn fans ontzettend dankbaar is.

"Ik gunde het Dotan heel erg vanavond, ik gunde het Martin Garrix heel erg vanavond. Maar ja, het blijkt toch dat wij echt gewoon, ja, ik wil deze echt opdragen aan de fans. Die hebben gestemd. En blijkbaar zijn het er zo veel dat we hem toch hebben weten te winnen." - Casper Starreveld

Luister het hele gesprek met Roosmarijn hieronder terug:

Kensington wint MTV EMA Award

Het is niet de eerste keer dat Kensington de Award voor Best Dutch Act in de wacht sleept. De schoorsteenmantel in huize Kensington raakt behoorlijk vol, want ze wonnen dezelfde prijs ook in 2013 en 2014. Andere genomineerden voor de titel waren Dotan, Martin Garrix, Natalie La Rose en Oliver Heldens.

MTV European Music Award

De mannen maken ook kans op de MTV European Music Award voor Best European Act. Dit wordt eind oktober bekend gemaakt tijdens de officiële awardshow in Milaan. Zanger Ed Sheeran en actrice Ruby Rose hosten dit evenement.

>> Kom ook in actie voor 3FM Serious Request 2015!

Ster advertentie
Ster advertentie