3FM Serious Request

Britt Dekker is woensdag slaapgast

  1. Nieuwschevron right
  2. Britt Dekker is woensdag slaapgast

Nog voor het hoge woord eruit was op radio, had Britt het al op twitter staan. Zo blij is ze ermee dat ze slaapgast in het Glazen Huis is.

Bekend van Echte Meisjes In De Jungle en Take Me Out. Daarna ging het snel met de carrière van Britt Dekker. De altijd gezellig flapuit duikt veel op in TV programma's, is regelmatig te horen bij Giel en Coen en Sander en bruist van de energie.

Britt Dekker slaapgast in Glazen Huis

De nieuwste uitdaging van dit echte meisje was een heel ander soort jungle. Ze ging woensdag Het Glazen Huis in. Britt sleepte Gerard, Coen en Timur door de zware nacht halverwege de 3FM Serious Request week heen . Maar als iemand dat kan, dan is het Britt Dekker wel!

Britt bleef de hele nacht wakker, zong haar hit, maakte gezellige praatjes, interviewde op de valreep het duo Smith & Burrows en deed mee met Veiling TV.

>> Naar Veiling TV met Britt

Wat moet Britt doen?

Britt gaat door met de Man met de Hamer, waar BN' ers geld ophaalden voor 3FM Serious Request. Dus wat wil jij dat Britt doet in het Huis en welk bedrag heb jij daarvoor over? Sms naar 3333 en begin je smsje met Britt en dan je opdracht. Of laat het weten bij de brievenbus.

Ster advertentie
Ster advertentie