3FM Serious Request

Campagne voeren met Kay van der Linde

  1. Nieuwschevron right
  2. Campagne voeren met Kay van der Linde
Op de veiling: een training van politiek heldhaftige spindoctors Kay van de Linde en Erik van Bruggen. Leer de fijne kneepjes van het vak.
De rechtse houwdegen Van de Linde en de linkse rakker Van Bruggen verschillen over veel dingen van mening maar over één ding zijn ze het eens: de liefde voor campagnevoeren. Gezamenlijk gaven ze al vele trainingen in binnen- en buitenland. Voor 3FM bieden ze een campagnetraining (op maat!) aan voor bedrijven, organisaties, partijen en/of andere personen of instituties.

>> Direct naar dit veilingitem

Van wie?

In deze training zullen Kay van de Linde (Press Strategies, oud campaigner voor Pim Fortuyn, Rita Verdonk, Rudy Giuliani en vele anderen) en Erik van Bruggen (Campagnebureau BKB, oud campaigner voor Wim Kok en Wouter Bos) je alle tips & tricks leren die nodig zijn om succesvol campagne te voeren.

Wat leer je?

Aan de hand van heel veel voorbeelden uit binnen- en buitenland, en praktijkopdrachten leren de deelnemers binnen een halve dag een aantal universele elementen van het campagnevoeren, zoals het maken van een goede campagneboodschap, beeldregie, en het bepalen van een (winnende) strategie.

Han-dig!

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen is deze training nuttig voor mensen in de (lokale) politiek, maar ook voor bedrijven en organisaties is de training erg interessant.

>> Direct naar dit veilingitem
>> Complete lijst van veilingitems

Ster advertentie
Ster advertentie