3FM Serious Request

Miranda bezoekt medium Anita voor een spiritueel consult

  1. Nieuwschevron right
  2. Miranda bezoekt medium Anita voor een spiritueel consult

Wat gebeurt er allemaal in en rond Enschede? DJ Miranda struint de omgeving van Twente af. Zo gaat ze dinsdagavond 18 december op gesprek bij medium Anita, neemt ze een kijkje in de oude Polaroid-fabriek en laat zich masseren door studenten.

Heel Enschede staat op z'n kop om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. Miranda van Holland trekt de stad door om een kijkje te nemen bij alle lokale Kom in Actie's.

Medium Anita houdt readings voor 3FM Serious Request

Medium Anita uit Enschede wil geld ophalen voor het Rode Kruis met een spirituele actie. Ze staat bekend om haar fenomenale readings en doneert 2,50 euro per spiritueel gesprek aan 3FM Serious Request. Anita is geen onbekende Twentse dame, want in 2010 werd ze gevolgd door het programma Man Bijt Hond. 3FM-DJ Miranda van Holland ging bij haar langs en dat zag er zo uit:

Een nacht doorbrengen in de Indoor Camping bij het Glazen Huis?

Wil je een nachtje doorbrengen op vijf minuten lopen van het Glazen Huis in Enschede? Dat kan! De oude Polaroid-fabriek in Enschede is namelijk omgetoverd in een Indoor Camping. Er zijn maar liefst 250 bedjes gespreid. Wil jij hier je oogjes sluiten?

>> Doneer en breng de nacht voor in de Indoor Camping

Een massagemarathon van 24 uur

Om de week ontspannen te beginnen, laat Miranda zich masseren door studenten van studievereniging Tabula Rasa, die de opleiding Fysio- en Podotherapie volgen. Zij hebben een massagemarathon van 24 (!) uur georganiseerd. Heer-lijk! De opbrengst gaat natuurlijk naar 3FM Serious Request.

>> Check alle acties van Miranda rondom Twente

Ster advertentie
Ster advertentie