3FM Serious Request

Serious Talent Festival voor Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Serious Talent Festival voor Serious Request
Speciaal voor Serious Request 2010 wordt door de Effenaar en 3FM het Serious Talent Festival georganiseerd op 23 december. In de Effenaar dus mét Serious TalentsHandsome Poets, A Silent Express, Monks Avenue, Yasmin, Elske DeWall, The Hype, MakeBelieve en Ruben Hein spelen deze avond allemaal belangeloos op het festival. Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar het Glazen Huis.

Serious Talents en de Effenaar

Tijs van Liemt, coördinator 3FM Serious Talent licht toe: "Bij 3FM zijn we heel blij dat onze Serious Talents belangeloos en met heel veel enthousiasme meewerken aan Serious Request. Op deze manier hopen we veel geld in te zamelen." Effenaar-programmeur Tom Ketelaar: “We vinden het heel belangrijk dat de Effenaar iets kan doen voor de stille slachtoffers van Aids in Afrika: de kinderen die door aids hun ouders verloren. Erg fijn dat we dit op een muzikale manier kunnen doen met 3FM als partner. Daarnaast is het voor het publiek natuurlijk erg leuk om kennis te kunnen maken met acht talentvolle Nederlandse bands.”

Succes

Het belooft een mooie avond te worden met de Serious Talents. Handsome Poets bracht het onlangs tot 3FM Megahit met het ‘Dance (The War Is Over)’. En de jazzy Ruben Hein, die drie dagen voor het 3FM Serious Talent Festival nog de Effenaar aandoet als toetsenist in de band van Hans Teeuwen, gooit de afgelopen tijd hoge ogen met zijn soloalbum ‘Loose Fit’.

Op de avond van het festival wordt nog een aantal extra activiteiten georganiseerd om hiermee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Glazen Huis. Dus regel je kaartjes snel!

Donderdag 23 december 2010 | 19.30 u | € 10,00 | Kleine zaal + café Effenaar | www.effenaar.nl
Ster advertentie
Ster advertentie