3FM Serious Request

Giel, Gerard en Annemieke in het Glazen Huis

  1. Nieuwschevron right
  2. Giel, Gerard en Annemieke in het Glazen Huis
Dit jaar zijn Giel, Gerard en Annemieke de bewoners van het Glazen Huis van 3FM Serious Request op de Grote Markt in Groningen.
Het hoge woord is eruit, de spanning is ten einde, want we weten eindelijk wie er in 2009 hét huis ingaan! Giel, Gerard en Annemieke zijn van vrijdag 18 tot en met donderdag 24 december de belangrijkste inwoners van Groningen.

Zenuwen

Tot vanmiddag liep de spanning hoog op, want de vraag 'Wie gaan er het Glazen Huis in?' kreeg mytische proporties. De DJ's die in de race zaten ijsbeerden zenuwachtig rond bij de verschillende redacties.

Zou Annemieke voor wat vrouwelijk schoon op de Groningse Grote Markt zorgen, zou het onafscheidelijke duo Michiel en Gerard het huis onveilig maken? En waarom eigenlijk Domien, Timur, Giel, Paul, Coen of Bart eigenlijk niet?

Wilbert belt de DJ's

Zendercoördinator Wilbert Mutsaers was de enige binnen het station die al wist wie er het Glazen Huis in zouden gaan, maar hield tot maandag 7 december zijn lippen stijf op elkaar.

Henk Westbroek? Gerard Ekdom!

Rond de klok van kwart over één nam hij tijdens Stenders Eetvermaak de hoorn van de haak en belde de DJ's één voor één met de mededeling dat zij het het Glazen Huis ingaan. Henk Westbroek leek even het huis in te gaan, maar het bleek toch Gerard Ekdom te zijn.

Annemieke Scholaardt in het Glazen Huis

De tweede DJ die haar koffer mag gaan pakken is Annemieke! Van spanning hing ze meteen op en na het terugbellen kwam ze meteen naar de studio.

Giel Beelen naar Groningen

Met een luide "JAAAAAA, wat een feest!" nam Giel zijn telefoon op. Hij is de derde DJ die het spektakel in Groningen compleet maakt.

Zin in Groningen!

Als bezetenen scheurden Giel, Gerard en Annemieke richting de 3FM-studio om even persoonlijk te laten zien hoeveel zin ze hadden in Serious Request! Giel omschreef het drietal als zijn ideale setje. Gerard, zijn maatje in de morgen, en Annemieke ( "A Chick With A Dick" aldus Giel) maken zijn slaapzaaltje compleet.

Kom Zelf In Actie

De 3 DJ's mogen op 10 december meteen aan de bak, want dan gaan ze het land in voor de Kom Zelf In Actie Dag. Hierbij gaan ze initiatieven in het land steunen waarbij mensen zich inzetten voor de strijd tegen Malaria.

>> Doe ook iets voor Serious Request

3FM Serious Request - 18 tot en met 24 december - Grote Markt, Groningen


Ster advertentie
Ster advertentie