3FM Serious Request

Veiling TV deel 9: Tim Knol assisteert Gerard

  1. Nieuwschevron right
  2. Veiling TV deel 9: Tim Knol assisteert Gerard

Het was weer tijd voor een heerlijke aflevering van Veiling TV! Tim Knol was Gerard's assistent en hielp hem op alle mogelijke manieren.

Elke aflevering van Veiling TV komen er weer nieuwe items langs. Maar natuurlijk staat de veiling bommetje vol met allemaal gave dingen! Dus ga snel naar 3fm.nl/veiling om daar te bieden op jouw favoriete item.

Waar kun je deze aflevering allemaal op bieden?

Of je nu voor de hamlappen, pindakaas, aanmaaklimonade of grootverpakking luiers gaat: je kunt het allemaal hartstikke gratis in je karretje keilen als je nu biedt op 2 minuten gratis winkelen bij Jumbo! Beuk die bejaarden omver, plunder de kiloknallers en maai dat hele assortiment aan vieruursoep in je mandje! Dat wordt sprinten!

>> 2 minuten gratis winkelen!

Als je super snel door die winkel wil scheuren dan kan dat nu met de Qugo! De wat? Dit electrische, compacte, ingenieus gebouwde, wendbare vervoermiddel is bedacht door Maarten de Bruijn. Wie? De man achter de Spyker-auto! Hollandsch trots dus. De Qugo is een volledig electrisch voertuig, dat je rijdt alsof je aan het skiën bent. Net Nordic Walking dus. Maar dan anders.

>> Ik wil die Qugo!

Word maar vast zenuwachtig. Want na september was je nooit meer je handen en heb je een handtekening van Chris Martin op je bil. Jij kan namelijk bieden op een Meet&Greet met Coldplay! 6 September 2012 is DE dag dat je Chris en zijn muzikale makkers het Yellow hemd van het lijf mag vragen. Als God nu niet een smile op je face put, weten wij het ook niet meer. Don’t panic!

>> Ik wil Coldplay meet en greeten!

Heel veel Veiling TV!

Elke dag kun je genieten van Veiling TV, dus kijk snel afleveringen terug!

>> Alle Veiling TV afleveringen op een rij

Ster advertentie
Ster advertentie