3FM Serious Request

Een dampend concert in jouw huiskamer!

  1. Nieuwschevron right
  2. Een dampend concert in jouw huiskamer!
Eenmaal andermaal... verkocht! Lees hier hoe de huiskamerconcerten van Moke, Graffiti6, Go Back To The Zoo, The Opposites of Destine zijn gegaan.
Wat dacht je van een intiem concert van Waylon, Graffiti6, Destine, The Opposites of Go Back To The Zoo in je eigenste eigen huiskamer?!

Huiskamerconcerten

Een exclusief concert van Graffiti6 meemaken in jouw eigen huiskamer? Of toch liever een intiem concert van Waylon, Go Back To The Zoo, Destine of The Opposites? Voor een aantal gelukkige personen is dit waarheid geworden. Via eBay boden ze op de verschillende huiskamerconcerten.

Graffiti6
De Britse band Graffiti6 is afgelopen jaren al aardig wat keren in Nederland geweest voor verschillende optredens. Maar een huiskamerconcert geven doen ze zeker niet dagelijks! Eva uit Delft was de gelukkige hoogste bieder en haalde de band naar haar idyllische kerstdiner. Dat was eigenlijk niet in woorden te bevatten. Ge-wel-dig!

>> Meer over het huiskamerconcert van Graffiti6

Waylon werd Moke
Vorig jaar liet Waylon zijn grote vetkuif afscheren. Met pijn in zijn hart welteverstaan, maar hij deed het allemaal voor Serious Request. De kappersbeurt was goed voor maar liefst €7000,-. Dit jaar wilde hij een huiskamerconcert geven, maar moest helaas ziek verstek laten gaan. Gelukkig kwam Moke to the rescue.

>> Waylon was ziek en Moke lost een oude belofte in

The Opposites
Big2 en Willy, oftewel: The Opposites, gaven op maandag 20 december een exclusief huiskamerconcert bij Jan Willem uit Eindhoven. Hij bood dik 1200 euro en haalde zijn vrienden en de hiphoppers zijn huis in. Vermaak van de bovenste plank.

>> Hoe verging het The Opposites in de gezellige huiskamer?

Go Back To The Zoo
Deze oud Serious Talent-band gaat hard! Zo is Go Back To The Zoo dit seizoen huisband bij De Wereld Draait Door, stonden de mannen afgelopen zomer twee keer op Lowlands en scoorden ze grote hits met 'Fuck You' (3FM Megahit), 'Electric' en Hey DJ'. Op 21 december stond de band in Luttelgeest, in de huiskamer van WIlfried.

>> Check het huiskamerconcert van Go Back To The Zoo

Destine
Punkpop van Tilburgse bodem! Destine ken je misschien van de singles 'In Your Arms' en 'Stars'. Destine tourt al enige jaren door Europa, zo hebben ze opgetreden in Frankrijk, Duitsland en Engeland. Op 22 december strijkt Destine neer in een huiskamer.

>> Het intieme concert van Destine

De rode knop

UPC-abonnee's kunnen straks ook exclusief vanuit hun luie tv-stoel bieden op een huiskamerconcert van DI-RECT. Simpelweg door op 'de rode knop' op je afstandsbediening te drukken. Coming soon!
Ster advertentie
Ster advertentie