3FM Serious Request

Partysquad & Friends vast in de sneeuw

  1. Nieuwschevron right
  2. Partysquad & Friends vast in de sneeuw
The Party Squad zitten met hun matties tot hun oren in de sneeuw. Ze kunnen onmogelijk naar Groningen komen en het concert van zondagavond in Simplon gaat dan ook niet door.
De sneeuw komt met bakken uit de hemel en Nederland ligt op z'n gat. Ook The Partysquad zit met hun maten ingesneeuwd, de voordeur krijgen ze nauwelijks open en de stad komen ze al helemaal niet meer uit. Het concert van vanavond in Simplon kan helaas niet doorgaan.

Partysquad & Friends voor Serious Request

Het plan was dat Partysquad hun homeboys van The Opposites, Dio, Flinke Namen, Reflex en B-Short en een berg DJ's de Groningse Simplon zondagavond helemaal wild gingen hiphoppen, maar helaas gaat dat niet door.

Geld terug geven of doneren?

Mensen die hun tickets online hebben gekocht, krijgen een mail met uitleg over de afhandeling. Het geld wordt sowieso teruggestor. Wil je toch doneren, kan je het overmaken naar Rode Kruis 22744.

Tickets gekocht bij platenzaken kunnen dinsdag en woensdag tijdens kantooruren worden ingeleverd bij het kantoor van Simplon. Doe je dat niet, dan gaat het geld alsnog naar 3FM Serious Request. Voor die € 15,- help je maar liefst 3 gezinnen aan een malarianet!


>> Naar de site van Simplon
>> Vraag een plaat aan
Ster advertentie
Ster advertentie