3FM Serious Request

Stuur post naar het Glazen Huis!

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Stuur post naar het Glazen Huis!

Wil jij Sander, Frank, Jorien en Rob een hart onder de riem steken? Of heb je een mooie brief, kaart of tekening die je graag naar het Glazen Huis zou willen opsturen? Dat kan! Hier vind je het postadres van de dj's in Amersfoort deze week.

Je post is van harte welkom in het Glazen Huis! Om hun thuis voor deze week een stukje gezelliger te maken, hangen 3FM-dj's Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen met liefde jouw kaartje of tekening aan de muur.

Je kunt je post opsturen naar dit adres:

Het Glazen Huis
Oude Fabriekstraat 20
3812 NR Amersfoort

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

Ster advertentie
Ster advertentie