3FM Serious Request

De Gerard-Playback Show: The Young Ones

  1. Nieuwschevron right
  2. De Gerard-Playback Show: The Young Ones
Gerard is de koning van het playbacken. Hij kent alle nummers uit zijn hoofd, maar heeft dat éne nummer nog niet gedaan. Vraag dus als een gek Cliff Richard & The Young Ones aan! Als er meer dan 7500 euro op staat vanavond, dan zingt hij het
Gerard is muziekkenner. En dan kent hij nog een berg songteksten uit z'n kop ook! Het is bizar wat meneer Ekdom allemaal mee kan brullen en playbacken. We hebben een sterke voorkeur voor dat laatste, want zijn zangstem is niet alles.

The Young Ones

Gerard zei net- vers op de radio, echt waar!!!!- dat als er 7500 euro op de Young Ones is geboden in totaal hij vanavond tussen 22.00 uur en 02.00 uur het numemr zal playbacken. Zal hij aan alle verwachtingen voldoen? Er is maar één manier om er achter te komen... aanvragen! Om 18.30 was de tussenstand nog : E5456,00. Dat betekent dat Pearl Jam van de eerste plaats moet worden gestoten.

>> vraag online aan

Of bel het callcenter en vraag het het aan: 0909 -1336

Kijk en (vooral) huiver!'Somewhere Down The Crazy River'

En niet alleen playbacken gaat hem makkelijk af, ook het inleiden van een verhaal doet hij moeiteloos.

Niet de enige playbacker

Een superzoet mannetje bij de microfoon steals Gerards thunder als playbacker. Gerard is onder de indruk en denkt - volgens ons - aan zijn zoontjes die hij zo mist.


The Young Ones

Over het internet galmt de vraag of Gerard, net als in 2007, weer 'Living Doll' van Cliff Richard en The Young Ones wilt doen. Wij hebben daar geen invloed op en schreeuwen op internet haalt ook niks uit. Wat wél helpt... AANVRAGEN! Doet dat met het nummer, want Gerard heeft beloofd dat als hij op recordhoogte staat dat hij 'm op de allerlaatste dag van Serious Request doet.

Geniet tot die tijd van het filmpje uit het verleden.

>> Vraag 'Living Doll' aan!
Ster advertentie
Ster advertentie