Naar homepage
3FM Serious Request

De tweede nacht 3FM SR met Rob van de Radio!

  1. Nieuwschevron right
  2. De tweede nacht 3FM SR met Rob van de Radio!

De tweede nacht van 3FM Serious Request was onder leiding van Rob Janssen a.k.a. Rob van de Radio. Het was een slapeloze nacht, maar dat was het allemaal waard. Weten wat er gebeurde? Lees snel verder!

Wat gebeurde er dan allemaal vannacht?

Feest met Feest DJ Maarten.

Het werd een nacht met veel belletjes en virtuele bezoekjes aan de studio. Allereerste schakelde Feest DJ Maarten bij Rob in. Hij maakte een jingle speciaal voor luisteraar Jop, uiteraard tegen een donatie voor 3FM Serious Request.

Kerst vieren met de buren.

De buren, NPO Radio 2, sloten ook nog even aan. Rick van Velthuysen was samen met Rob te horen om op NPO Radio 2 ook de nodige reclame voor 3FM Serious Request te maken. Dat ging natuurlijk énorm soepel. De hele nacht werd Rob vergezeld door luisteraars die op het scherm aanwezig waren in de studio.

Lukt het dan eindelijk na 5 jaar?

Al 5 jaar lang probeert Rob 'Star Trekkin' van The Firm op 3FM te krijgen. Een oplettende luisteraar vroeg deze aan voor een tientje, maarrrr... Wie 'Star Trekkin' wil horen, moet absoluut NIET bellen naar de studio. Wordt er wel gebeld, gaat Rob het liedje niet draaien. Hij besloot zelf nog eens 10 euro bij te leggen waardoor er 20 euro over was voor deze track. Na twee pogingen gebeurde na 5 jaar het onmogelijke: NIEMAND belde, waardoor 'Star Trekkin' in volle glorie klonk!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ook doneren voor het Rode Kruis?

Je steentje bijdragen is simpel: vraag een plaat aan, doneer of neem deel aan één van de speciale masterclasses of thuisconcerten.

DONEER VRAAG HIER JOUW PLAAT AAN

Ster advertentie
Ster advertentie