3FM Serious Request

Hardrock karaoke voor 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Hardrock karaoke voor 3FM Serious Request

Om 3FM Serious Request te steunen organiseert het Rode Kruis Amsterdam op vrijdag 16 december drie hardrock karaoke tramritten in de Red Crosser.

Het Rode Kruis Amsterdam steunt 3FM Serious Request 2011 met de actie 'This song's for mama!'. Speciaal voor deze actie is de tram van het Rode Kruis, de Red Crosser, omgebouwd tot een kleine popzaal met een hardrock karaokeband. Deze tram telt 30 zitplaatsen en vertrekt op 16 december elk uur tussen 10.30 en 12.30 uur vanaf het Haarlemmermeerstation in Amsterdam. En jij kunt meerijden én meezingen.

Rijd mee met de Red Crosser voor het karaokespektakel
Dus sta jij te popelen om de meest bekende (hard)rocktracks te zingen voor een publiek van maar liefst 30 man? Of lijkt het je geweldig om het karaokespektakel als toeschouwer bij te wonen? Koop dan snel een tramticket en rijd mee met de meest exclusieve tramrit van 2011! Door een ticket te kopen, doneer je automatisch voor de stille ramp 'Moeders geraakt door oorlog en conflictsituaties'. Na afloop van het spektakel wordt bekendgemaakt hoeveel de actie heeft opgebracht.

Schrijf je SNEL in voor de Red Crosser
Je inschrijven als zanger en/of als publiek in de Red Crosser doe je via het inschrijfformulier op de website van het Rode Kruis Amsterdam. Doe dit snel, want het aantal plekken is beperkt.

>> Ga naar het Rode Kruis Amsterdam voor alle informatie

Ster advertentie
Ster advertentie