3FM Serious Request

Verrassingsoptredens Lucas Hamming & Rondé

  1. Nieuwschevron right
  2. Verrassingsoptredens Lucas Hamming & Rondé

Hoe kun je de DJ's de dag nou beter doorhelpen dan met een verrassingsoptreden in het Glazen Huis? Zo gezegd, zo gedaan: Lucas Hamming & Rondé zongen hun 3FM Megahits.

Lucas Hamming en Rondé hebben de mannen in het Glazen Huis getrakteerd op een verrassingsoptreden. En wat voor een! Ze zongen hun 3FM Megahits 'Run' en 'Mojo Mischief'.

Lucas Hamming en Rondé - 'Mojo Mischief' en 'Run'

Lucas Hamming en Rondé op visite

3FM Serious Talent Festival in Patronaat

Lucas Hamming en Rondé treden vanavond (zaterdag 20 december) ook allebei op in Patronaat. Het Serious Talent Festival is één groot benefietconcert waarvan de totale opbrengt naar 3FM Serious Request gaat. Het concert is al helemaal uitverkocht. Maar goed nieuws: Zelf kun je ook een benefietconcert organiseren! Hoe? Dat lees je hier.

Lucas Hamming

Lucas Hamming is opgegroeid in 't Gooi en begon op jonge leeftijd al met het maken van muziek. Voor de film Lover or Loser schrijft Lucas de soundtrack. In 2013 doet Hamming mee aan het tweede seizoen van het tv-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Met 'Mojo Mischief' heeft hij de 3FM Megahit te pakken.

Rondé

Rondé wordt in 2014 op de Herman Brood Academie gevormd rondom zangeres Rikki Borgelt. Debuutsingle 'Run' komt in oktober van datzelfde jaar uit. Op 31 oktober 2014 is Rondé support voor Bells of Youth in Hedon Zwolle. Diezelfde dag wordt single 'Run' uitgeroepen tot 3FM Megahit.

Meer nummers van Lucas Hamming of Rondé horen?

vraag een plaat aan

Ster advertentie
Ster advertentie