3FM Serious Request

'Calm After The Storm' is Demo van de zondag

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Calm After The Storm' is Demo van de zondag

Gitta de Ridder en Youri Lentjes hebben met hun versie van 'Calm After The Storm' op zondag 21 december de Demo van de Dag te pakken.

Gitta de Ridder en Youri Lentjes maakten samen een eigen versie van 'Calm After The Storm' voor 3FM Serious Request 2014.

Single begon als grap voor Giel Beelen

Gitta over de single:

"Eerder dit jaar schreef ik (Gitta) deze versie van 'Calm After The Storm' voor Giel Beelen om een grap mee uit te halen in verband met de primeur van het 'The Common Linnets' Songfestival liedje. Ik wou het nummer graag nog afmaken en opnemen als duet en met wie beter dan samen met Youri Lentjes, we stellen de download van het nummer (live opgenomen) ter beschikking en hopen daarmee wat te kunnen helpen. Daarbij geef ik een huiskamer concert weg aan de gulste gever!!"

Het duo haalde 407,- euro op met hun nummer. Wil jij Gitta wel in je huiskamer hebben staan? Zorg dan dat jij de gulste geven bent, dan komt ze bij je thuis optreden!

Doneer direct!

Demo van de Dag

Zelf de Demo van de Dag worden kan dus gewoon. Doe je best en sleep zoveel mogelijk geld in voor het Rode Kruis. Hoe het allemaal werkt, hebben we keurig voor je op een rijtje gezet.

>> Check alle Demo's van de Dag van 2014

Check alles over de Demo van de Dag en doe mee!

Ster advertentie
Ster advertentie