3FM Serious Request

Racoon, Kensington & Caro Emerald op eindshow 3FM SR13

  1. Nieuwschevron right
  2. Racoon, Kensington & Caro Emerald op eindshow 3FM SR13

Nog even en dan gaat het Glazen Huis op het Wilhelminaplein in Leeuwarden weer open. Check hieronder alle info over de dampende eindshow.

De eindshow wordt gehouden op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden. Het plein ligt op ongeveer 5 minuten lopen vanaf het Wilhelminaplein, waar het Glazen Huis zich bevindt.

Line-up

Het zijn niet de minste namen die optreden op de eindshow. Met onder meer Alain Clark, Racoon, Kensington en Caro Emerald op de bühne moét het wel een groot feest worden. Wie wanneer optreedt zie je hieronder.

15.45 uur - Krystl
16.30 uur - Alain Clark
17.15 uur - Tim Knol
17.30 uur - Jett Rebel (podium Glazen Huis)
17.55 uur - Nielson
18.20 uur - De Staat (podium Glazen Huis)
18.40 uur - Caro Emerald
19.35 uur - Kensington
20.30 uur - Racoon

Glazen Huis gaat weer open

Vanaf 21.00 uur maken Giel, Coen en Paul aanstalten om het huis te verlaten. Vanaf het Huis worden de drie dj's naar het Oldehoofsterkerkhof gebracht, om daar op het hoofdpodium de eindstand onder ogen te zien.

Om 19.30 start op Nederland 3 de tv-uitzending. Waar volg je alles?
Check 3fm.nl/allekanalen

Kom met de trein

Op de slotavond wordt het erg druk in Leeuwarden, waardoor het moeilijk kan zijn om een parkeerplek te vinden. We adviseren je dan ook om met de trein te komen. Vanaf het NS-station in Leeuwarden is het een kleine vijf minuten lopen naar het Glazen Huis.

Eerder deze week maakten NS en Arriva al bekend dat er langere en meer treinen gaan rijden op de slotavond, zo vertrekt er bijvoorbeeld om 23.05 een extra trein vanuit Leeuwarden naar Zwolle.

Welke eindstand?

Het wordt heel spannend. Alles moet uit de kast. Als je wat kunt missen,
doneer

Ster advertentie
Ster advertentie