3FM Serious Request

3FM Serious Request ook in de Kalverstraat, Amsterdam

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Serious Request ook in de Kalverstraat, Amsterdam

Heb je geen tijd om helemaal naar Enschede af te reizen omdat je net aan het shoppen bent in de Kalverstraat in Amsterdam? Geen nood! Je vindt 3FM Serious Request daar ook.

In de Kalverstraat, op nummer 199 in Amsterdam, vind je een etalage die helemaal in het teken staat van 3FM Serious Request. Daar kun je door middel van de App van MyOrder (te vinden in de App Store en Google Play) nummers aanvragen! Super simpel dus. En naast nummers aanvragen kun je ook meteen de 3FM Serious Request merchandise bestellen.

3FM Serious Request in de Kalverstraat

Vanuit het westen des lands kun je dus ook makkelijk geld doneren aan 3FM Serious Request. Check de etalage om te zien wat je wil hebben en bestel direct jouw favoriete t-shirt, de 3FM Serious Request speen, een lekker warme trui of gewoon een schattige knuffel. Of vraag jouw favoriete nummer aan! Met jouw donatie steun je meteen 3FM Serious Request in de strijd tegen babysterfte.

3FM Serious Request in de Markstraat, Enschede

Ook in Enschede zelf vind je een mooie etalage met alle items die we verkopen. Is het te druk bij het Glazen Huis en sta jij toevallig in de Markstraat in Enschede? Dan kun je meteen al die mooie spullen bestellen!

3FM Serious Request Webshop

Lukt het je niet om naar Enschede óf Amsterdam te komen? Vanuit huis kun je ook alles bestellen!

>> Check alle merchandise in onze webshop

Ster advertentie
Ster advertentie