3FM Serious Request

Optredens bij Giel in Glazen Huis

  1. Nieuwschevron right
  2. Optredens bij Giel in Glazen Huis

Giel maakte dinsdagmorgen 17 december bekend wie er tijdens 3FM Serious Request allemaal in het Glazen Huis komen spelen.

In de week van 3FM Serious Request is er natuurlijk geen reguliere radioprogrammering, maar dat wil niet zeggen dat Giel niet elke ochtend in de gelegenheid is om muzikale gasten te ontvangen.

Miss Montreal maakt muzikale gasten bekend

Miss Montreal was dinsdagmorgen 17 december live bij Giel en mocht hem een envelop overhandigen met de namen van de artiesten die tijdens 3FM Serious Request optreden in zijn ochtendshow.

Live in de ochtendshow van Giel

Onder andere Agnes Obel, Kraantje Pappie, Miss Montreal, Niels Geusebroek en Bo Saris traden tussen 18 en 24 december op in het Glazen Huis in Leeuwarden. Al die optredens in de ochtendshow zijn via onderstaande links terug te kijken.

>> Donderdag 19 december: Agnes Obel
>> Vrijdag 20 december: Kraantje Pappie
>> Zaterdag 21 december: Miss Montreal
>> Zondag 22 december: Niels Geusebroek
>> Zondag 22 december: Lange Frans
>> Zondag 22 december: Stevie Ann
>> Maandag 23 december: Bo Saris
>> Dinsdag 24 december: Kensington

Bied op veilingitems

Je kunt nog altijd bieden op de verschillende items op de veiling. Ook de optredende artiesten boden iets aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van het skateboard van Kraantje Pappie, een persoonlijke rap van Lange Frans of een meet & greet met Bo Saris? Het kan allemaal. Nou, waar wacht je nog op? Bieden maar!
>> Ga naar de veiling

Bekendmaking artiesten bij Giel in Glazen Huis

Ster advertentie
Ster advertentie