3FM Serious Request

Serious Request nog internationaler

  1. Nieuwschevron right
  2. Serious Request nog internationaler
Naast Kenia, doen ook België, Zweden, Duitsland en Zwitserland mee met hun eigen Glazen Huis in de strijd tegen malaria!
Studio Brussel doet al jaren mee met Serious Request. Samen met de BRT organiseren zij voor de vijfde keer Music 4 Life. Ook de Belgen starten de hele mallemolen op 18 december. Het Glazen Huis- met een zachte g- staat in Gent!

>> lees meer over Music For Life

Zweden

De Zweden zijn ook geen groentjes meer wat betreft Serious Request. Zij doen voor de tweede keer mee met Musikhjalpen. Op 14 december stappen drie DJ's van radiozender P3 de glazen drempel over in Gothenburg. Op 20 december zal daar de deur weer worden geopend.

>> meer over Musikhjalpen (in het Zweeds!)

Zwitserland

Het Duitssprekende gedeelte van Zwitserland ist auch dabei! Voor het eerst! Radiostation DRS 3 organiseert samen met Schweizer Fernsehen 'Jeder Rappen Zählt', van 14 tot en met 19 december.

>> Lees meer over Jeder Rappen Zählt (im Deutch)

Kenia

Ghetto Radio uit Kenia heeft zich vorig jaar al aangesloten bij het Serious Request concept. Ook dit jaar sluiten drie Keniaanse DJ's zich vrijwillig op in een Glazen Huis in Nairobi. Daar beginnen ze, net als in Nederland, op 18 december en verlaten de DJ's opgelucht het huis op 24 december.

>> meer over Ghetto RadioSter advertentie
Ster advertentie