3FM Serious Request

FOK! levert nu alvast 11.111 EURO

  1. Nieuwschevron right
  2. FOK! levert nu alvast 11.111 EURO
Er waren en zijn op FOK.nl vele acties. Onder andere van SHE, die naakt gaat voor geld. En dat geld is nu al uitgekomen op: 11.111 EUR! De teller tikt gewoon door; er is natuurlijk nog steeds veel geld nodig!Community-site FOK! draagt jaarlijks een steentje bij aan Serious Request. Dit jaar met diverse veilingen. Ook dit jaar weer. En een bijzonder item dit jaar is de naaktreportage van FOK!ster SHE.

Dit is de aankondiging op FOK!:
"Voor een zo hoog mogelijk bedrag gaat ze uit de kleren en het bedrag wordt door vele FOK!kers samen opgebracht. Ook jij kan je bijdrage nog kenbaar maken. Wat heb jij over voor SHE naakt? Je kunt al vanaf vijf euro meedoen. En dat is goedkoper dan Do in de Playboy!

Ga snel naar het forum en doneer jouw bijdrage voor hulp aan vluchtelingen en SHE naakt. Wie overigens meer dan 200 euro doneert krijgt een persoonlijke verrassing van SHE. Donaties kun je melden in het topic op het forum. Daar vind je ook de betalingswijze en te melden informatie."

Ga snel kijken...


Way to go FOKKERS!
UPDATE di - 23-12-'08:

Stefan van FOK! kwam zojuist geen cheques, maar een shirt aanbieden met daarop het bedrag van 11.111 EUR. En daar komt nog meer bij.

Ster advertentie
Ster advertentie