3FM Serious Request

Frank en Eva beginnen het Voorleesloket!

  1. Nieuwschevron right
  2. Frank en Eva beginnen het Voorleesloket!

Rupsje Nooitgenoeg, De G.V.R. of zelfs Dikkie Dik. Het mag alles zijn! Want vanaf volgende week organiseren 3FM-dj's Frank en Eva elke avond Het Voorleesloket tijdens 3FM Serious Request: Never Walk Alone. Elke avond om 19:15 uur leest Eva Koreman een bekend verhaal voor aan alle kinderen in Nederland. Dan hebben papa en mama even een momentje voor zichzelf.

Meeluisteren is gratis! Maar je kunt in ruil voor een donatie bepalen welk verhaal Eva voorleest. Vul hieronder het formulier in met welk verhaaltje je wil horen, waarom specifiek dat verhaal én natuurlijk hoeveel geld je ervoor over hebt! Samen kunnen we het Rode Kruis helpen bij het bestrijden van de coronacrisis.

Aanmelden

3FM Serious Request: Never Walk Alone

Van maandag 13 tot en met zaterdag 18 april komen 3FM-dj's 24 uur per dag in actie. Dit alles met één doel: geld inzamelen voor het Rode Kruis, dat hulp biedt tijdens de coronapandemie. En daarvoor hebben we jouw hulp hard nodig.

Afgelopen december doorkruisten de dj's met The Lifeline het land om geld op te halen, maar nu blijven ze net als de rest van heel Nederland bij hun thuisbasis: de studio.

Ster advertentie
Ster advertentie