3FM Serious Request

UPC Huiskamerconcerten

  1. Nieuwschevron right
  2. UPC Huiskamerconcerten
Sterren met hun bekende smoel bij jou thuis op de bank. Steel de show bij al je vrienden met bijvoorbeeld Moke in je huiskamer! Bied!
Een klassiek succesvol item op de Serious Request veiling: de UPC huiskamerconcerten. Een intiem concert waar jij maar wilt met een absolute ster in het middelpunt. Op je werk, in je huiskamer, bij je achternichtje in de tuin. Waar je maar wilt.

Wie dan?

De winnaars van de onderstaande veilingen hebben geboden op hun lievelingsartiest en kunnen nu hun eigen huiskamerconcert plannen to impress their friends!


Moke

Moke is spannende Nederlandse Britpop met een Iers randje. Maar wel met Amsterdamse gezelligheid. De belofte aan deze gezelligheid bracht wel € 2.317 op.

>> Wat te verwachten in de huiskamer?


Giovanca

Giovanca, de onbetwiste winnares van de Serious Talent Awards, bood zichzelf ook aan op de veilingsite. Lekkere warme soul voor de open haard op 23 december. Haar zoetgevoicte stem was uiteindelijk goed voor €1.140.

>> Lees meer over Giovanca op de veiling


K's Choice
Op 27 april geeft K's Choice comeback concert in Muziekcentrum Vredenburg. De ultieme fan kan nu likkebaardend bieden op een exclusief huiskamerconcert, vóór die officiele come-back. De hoogste bieder krijgt er nog een leuke bonus bij. Tijdens het huiskamerconcert wordt er een opname van That's Live gemaakt. Naast K's Choice krijg je dus ook Eric Corton en zijn radioprogramma over de vloer. En dat is gezellig hoor!

>> Hoor ik daar € 5000,- ?


Trijntje Oosterhuis

Trijntje behoeft eigenlijk geen introductie toch? Ze is de Nederlandse koningin van de zang. Tevens toonde zij nogmaals haar betrokkenheid bij Serious Request. Zij beloofde het bod op haar huiskamerconcert te verdubbelen, wat resulteerde in een mooie € 8300,-

>> Trijntje at work


Blaas of Glory

Blaas of Glory is een negenkoppig Harmonie-orkest. Hardrock-classics in negen fanfarejasjes, een half uur lang rond jouw eigen open haard. Wel druk!
Deze drukte werd uiteindelijk door de veilingmeester afgeslagen bij €710.


Lisa Loïs

Het huiskamerconcert van Lisa- Hallelujah- Lois wordt niet geveild via de veilingsite, maar wordt verloot onder de UPC abonnees die een plaat aanvragen bij Serious Request, via de zogenaamde Rode Knop applicatie. Girianne was hiervan de gelukkige winnaar.

>> Verslag van het huiskamerconcert

Ster advertentie
Ster advertentie