3FM Serious Request

Martin Garrix blaast in een Schiedamse woonkamer

  1. Nieuwschevron right
  2. Martin Garrix blaast in een Schiedamse woonkamer

De internationaal bekende DJ Martin Garrix draaide voor 3FM Serious Request op een benefietavond in Leeuwarden en veilde een huiskamerconcert.

Martin Garrix draait z'n hand niet om voor een concertje of minder. Voor 3FM Serious Request draait hij twee avonden. Een avondje clubben in Club Red in Leeuwarden, een dag later klein en intiem in de huiskamer van Dimitri. Het levert 3FM Serious Request alles bij elkaar 10.000 euro op. Bedankt Martin!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Blazen in Schiedam

Klein en intiem zijn nou niet echt de woorden die passen bij Martin Garrix. Ook in Dimitri de woonkamer van Dimitri had Garrix voldoende apparatuur meegenomen om lekker door te blazen. Voor Dimitri was het de tweede keer dat hij zijn slag sloeg op de veiling. Vorig jaar bracht hij het winnende bod uit op het huiskamerconcert van Go Back To The Zoo.

Wil jij ook een artiest in je huiskamer? Bied dan op de huiskamerconcerten op de veiling.

Martin Garrix op benefietavond Leeuwarden
Martin Garrix zet zich in voor 3FM Serious Request. De jonge Amsterdammer draaide op 19 december 2013 in 'Club Red' in Leeuwarden en de opbrengst van de entree ging naar het het Rode Kruis. De cheque met het opgehaalde bedrag wordt persoonlijk door Martin aan Paul, Giel en Coen overhandigd in het Glazen Huis.

Garrix belt met Coen en Sander

Coen en Sander belden dinsdag 26 november met de 17-jarige top DJ Martin Garrix. Hij had goed nieuws want hij vertelde dat zich in ging zetten voor 3FM Serious Request door middel van een benefietconcert en een huiskamerconcert.

Ster advertentie
Ster advertentie