3FM Serious Request

Koop een luchtgitaar en steun 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Koop een luchtgitaar en steun 3FM Serious Request

Twijfel jij ook al een tijdje over de aankoop van zo'n te gekke luchtgitaar? Sla je slag en steun daarmee 3FM Serious Request!

>> Ik wil direct een luchtgitaar aanschaffen

Het is dé must-have van 2013: de luchtgitaar! Ze zijn niet aan te sleeeepen! Gelukkig heeft Bax-shop.nl op het juiste moment een enorme handel aangeschaft en kun je er bij hen eentje kopen én tegelijk 3FM Serious Request steunen. Wat een deal!

Limitid edition luchtgitaren

De limitid edition luchtgitaren zijn handgemaakt en in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kun je kiezen tussen een elektrische of akoestische (bas)gitaar en het grote voordeel is: ze zijn allemaal geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. Wat wil je nog meer?!

Luchtgitaren in alle soorten en maten voor 3FM Serious Request

Er is zelfs aan de kleinere mensen onder ons gedacht, want er is ook een speciale kinderluchtgitaar! Deze kun je al voor 5 euro aanschaffen. De grotere versie kost 10 euro. De opbrengst gaat in z'n geheel naar 3FM Serious Request. Kies hieronder uit het assortiment luchtgitaren van Bax-shop.nl

Steun SR en koop de akoestische luchtgitaar universeel
Steun SR en koop de elektrische luchtgitaar universeel
Steun SR en koop de akoestische lucht basgitaar universeel
Steun SR en koop de elektrische lucht basgitaar universeel
Steun SR en koop de luchtgitaar short universeel

De luchtgitaar: van 11 t/m 24 december te koop

De luchtgitaren kun je van 11 december tot en met de laatste dag (24 december) dat Giel, Gerard en Michiel Veenstra in het Glazen Huis zitten verkrijgbaar. Het certificaat van de luchtgitaar krijgt u binnen enkele werkdagen via mail opgestuurd.

Ster advertentie
Ster advertentie