3FM Serious Request

Het mosgroene, zurige sapje is gearriveerd

  1. Nieuwschevron right
  2. Het mosgroene, zurige sapje is gearriveerd
Het is groen, het schuimt en ruikt zurig. Een goede wakkerhouder en een frisse start van de dag! Wat is de reactie van de DJ's?
Het is weer zo ver, een splinternieuwe dag! Tijd voor een 'frisse start', het sapje van vannochtend. Giel en Gerard zien het met afschuw tegemoet. Onder de klanken van het opbeurende goedemorgen-lied blijkt dat het liedje alles heeft wat het sapje niet heeft. Gezelligheid, vrolijkheid en goede ingrediënten.

Kenner Gerard

Over ingrediënten gesproken, een perfecte mix van 4 rode grapefruits, een komkommer, 4 stengels bleekselderij en een bosje verse munt is wat deze 'frisse start' maakt wat het is. En dat is zoals kenner Gerard het zo mooi omschreef: "Een zoetzure melange met een afdronk van bleekselderij".


Because you're worth it!

De zurige smaak van de grapefruit is een goede wakkerhouder en zit boordevol vitamine C. De komkommersap en bleekselderij zorgen ervoor dat de concentratieboog wat langer wordt en het tandenpoetsen achterwege gelaten kan worden, de mint in deze frisse start sap zorgt ervoor dat de DJ's weer fris en fruitig kunnen zoenen…

>> Lees meer over de sapjes van zondag
Ster advertentie
Ster advertentie