3FM Serious Request

Domien op de bakfiets

  1. Nieuwschevron right
  2. Domien op de bakfiets
DJ Domien scheurt elke dag als een gek door het land, voor de Kom Zelf in Actie initiatieven. Vandaag doet hij mee met de fietsmarathon van het Catharina-ziekenhuis.Sportief als de jongen is, verslaat hij de acties niet alleen, maar hij komt zelf ook in actie en doet hij vrolijk mee. Zo sloot hij zich aan bij een peleton fietsers, rende hij (een heeeel klein stukje) mee van Eindhoven naar Antwerpen en kon je hem (bijna) in actie zien als autowasser.

Bakfietsen

Het Catharina-ziekenhuis in Eindhoven is al de hele week in actie voor Serious Request. Vanaf maandag zijn ze bezig met een non-stop bakfietstocht! De route gaat van het ziekenhuis naar de Markt.

Heft in eigen handen

Domien wordt er meestal door Klaas in het Callcenter op uit gestuurd, maar deze keer heeft hij het heft in eigen hand genomen. Hij zag de actie op de Kom Zelf In Actie-pagina op 3FM en wil heel graag een een stukje met de mensen van het Catharina-ziekenhuis meefietsen op de bakfiets. Tot zo ver gaat het goed met de actie, de eindstand is 17125.67 euro!


Ster advertentie
Ster advertentie