3FM Serious Request

Alles wat je moet weten over de eindshow van 3FM SR 2015

  1. Nieuwschevron right
  2. Alles wat je moet weten over de eindshow van 3FM SR 2015

De twaalfde editie van 3FM Serious Request wordt op 24 december traditiegetrouw afgesloten met heel veel livemuziek. Dit jaar staan Dotan, Typhoon, Ronnie Flex & Lil' Kleine, Lucas Hamming, Rondé en Nielson op het podium. Check hier alles over de eindshow op het Burgemeester van Grunsvenplein in Heerlen.

Heerlen, Limburg, Nederland! Maak je klaar voor een feestelijke slotavond op donderdag 24 december. We sluiten 3FM Serious Request 2015 af op het Burgemeester Van Grunsvenplein in Heerlen. Vanaf 16.00 uur ben je daar meer dan welkom. Op datzelfde podium worden Domien, Giel en Paul onthaald, nadat zij rond 21.00 uur het Glazen Huis op het Pancratiusplein verlaten.

Tijdschema eindshow 3FM Serious Request 2015

Weten wie wanneer optreedt? Het tijdschema is als volgt:
16.00 uur Rondé
16.50 uur Ronnie Flex & Lil' Kleine
17.30 uur Lucas Hamming
18.10 uur Nielson
19.15 uur Dotan
20.15 uur Typhoon

Typhoon in het Glazen Huis (fotograaf: Bullet-Ray)

Bekendmaking eindbedrag

Tijdens de slotavond wordt ook het eindbedrag van 3FM Serious Request 2015 bekend gemaakt. Het geld dat is opgehaald, wordt gebruikt om kinderen en jongeren in oorlogs- en conflictgebieden te helpen met het opbouwen van hun toekomst.

Lees hier meer over de stille ramp

Voor 3FM Serious Request reisde Paul eind oktober naar Syrië en Wijnand in november naar Congo. Daar ontmoetten ze verschillende jonge slachtoffers. Benieuwd naar hun reisverhalen? Die check je hier.

Kom met het OV naar Heerlen

Je kunt deze eindshow gratis en voor niets bijwonen, aangezien jullie jullie zuurverdiende spaarcenten de afgelopen week al massaal aan het Rode Kruis schonken. Het plein heeft wel een maximale capaciteit, dus kom op tijd als je deze finale niet wilt missen. Ook adviseren we je met het openbaar vervoer naar Heerlen te komen.

Eindshow 3FM SR15 op radio, tv en online te volgen

Kun je donderdag 24 december niet naar het Burgemeester Van Grunsvenplein in Heerlen komen? No worries. De slotavond wordt vanaf 19.30 uur ook live uitgezonden op NPO 3, 3FM, 3FM.nl en 101TV. Je hoeft dus niks te missen. En o ja, diezelfde avond zendt NPO 3 vanaf 23.30 uur ook nog een samenvatting van de slotavond uit.

Je kan tot en met het moment dat Domien, Giel en Paul in het Glazen Huis zitten, een plaatje aanvragen voor 3FM Serious Request. Wil je op een andere manier in actie komen? Kijk hier wat je kunt doen.

Pancratiusplein Heerlen (fotograaf: Ferdy Damman)
Ster advertentie
Ster advertentie