3FM Serious Request

Maak kans op de onderbroek van Gerard Joling

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Maak kans op de onderbroek van Gerard Joling

Het is nu écht aftellen voor 3FM Serious Request, je kunt in actie komen, je favoriete plaat aanvragen óf bieden op bijzondere veilingitems. En over dat laatste hebben ze bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow over nagedacht. Ze hebben iemand gevonden die wel een heel bijzonder item over heeft..

Kom In Actie

Vorige maand doneerde singer-songwriter Ed Sheeran maar liefst 450 kledingstukken voor het goede doel. Het bedrag ging naar het East Anglia’s Children’s Hospices uit Suffolk, het Engelse graafschap waar hij opgroeide. Zij hadden ware collectors items van de zanger, inclusief zijn gedragen onderbroeken die onwijs veel geld opleverde. Dat inspireerde de Ochtendshow: Wie in Nederland zou zijn boxer op de veiling zetten dat het nog een beetje een leuk bedrag oplevert voor Stichting ALS Nederland?!

Dat kan natuurlijk maar één iemand zijn: Gerard Joling! Alleen is het een beetje een rare vraag om te stellen aan iemand die je nog niet zo goed kent, daarom is Eddy Keur ingeschakeld om Gerard Joling te peilen. En met succes, want vanaf vandaag kan je kans maken op de onderbroek van Gerard Joling, gedragen in 2019 tot 2023. Check de KIA-pagina en koop nu jouw lootje, hoe meer lootjes hoe meer kans je hebt op dit felbegeerde item.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie