3FM Serious Request

"Hoi Domien, fijn dat je het Glazen Huis in mag! Groetjes van Lot"

  1. Nieuwschevron right
  2. "Hoi Domien, fijn dat je het Glazen Huis in mag! Groetjes van Lot"

Domien heeft eigenlijk al een vriendin, maar zijn 3FM Serious Request-verkering Lot kon het niet laten om hem in een videoboodschap succes te wensen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Groetjes van Lot

Frank en Domien gaan dit jaar het Glazen Huis in. Om de stille ramp van dit jaar toe te lichten schoven zij gisteravond samen met 3FM-DJ Eva Koreman aan bij RTL Late Night. De leukste verrassing van de avond was de videoboodschap van Lot en haar knuffel, waarin ze zegt dat Domien goed zijn best moet doen en de groetjes krijgt van Rob en Denise.

Het liefste ooit

We kennen Lot vooral van haar subtiele versiertrucjes tijdens 3FM Serious Request 2015. Toen Domien na een van zijn shifts in het Glazen Huis eindelijk in bed lag werd hij 's ochtends wakker geknuffeld mét Bambi. De liefde spatte er van af. Domien werd wakker en dacht dat hij nog droomde: "Dit is echt het liefste ooit!"

Kom in actie voor 3FM SR16

Dit jaar vragen 3FM en het Rode Kruis aandacht voor kinderen die onnodig sterven aan de gevolgen van een longontsteking. En dat zijn er veel. Te veel. Jaarlijks sterven er meer dan 900.000 kinderen. Wil jij hier wat aan doen? Mooi!

Maak hier jouw actie aan

Ster advertentie
Ster advertentie