Naar homepage
3FM Serious Request

Tijn schuift bij Domien en Frank aan in de studio

  1. Nieuwschevron right
  2. Tijn schuift bij Domien en Frank aan in de studio

In januari kregen we het verdrietige bericht dat het bergafwaarts ging met de gezondheid van Tijn. Maar hoe is het nu met hem? Domien en Frank nodigden hem uit om naar de 3FM-studio te komen.

Tijn schuift bij Domien en Frank aan in de studio

Samen met zijn broer Ries (4) en zijn ouders kwam de 6-jarige Tijn vandaag langs in de 3FM-studio. Hij kreeg een rondleiding, ontmoette de enige echte Lamme Frans (waar hij groot fan van is) en ontving hij van het Rode Kruis het 'Kruis van Verdienste'. Een bijzondere dag dus!

Samen met zijn vader Gerrit schoof Tijn aan bij Frank en Domien om te vertellen hoe het nu met hem gaat.

Frank: "Hoe gaat het nu met Tijn?"

Vader Tijn: "Het gaat redelijk goed met Tijn. Vorige week zijn we een midweekje op vakantie geweest en toen belde de dokter dat de laatste MRI er beter uitzag dan die van januari. De tumor is iets kleiner geworden en de chemo lijkt de groei te remmen."

Na 3FM Serious Request ging het bergafwaarts met Tijn. Hij kreeg ernstige problemen met lopen, waardoor een rolstoel voor grote afstanden nodig was. Maar nu lijkt het weer beter te gaan.

Luister hieronder het hele gesprek met Tijn, zijn vader en Frank en Domien terug:

5121425 domien en tijn 282017 29 foto ben houdijk

Tijn vond het heel spannend om bij 3FM te zijn. Frank vroeg of hij zichzelf nu ook een beetje als radio-dj kan voorstellen, zo achter de microfoon. Maar daarop antwoordde Tijn vrij nuchter op: "Nee, niet echt."

Kruis van Verdienste

Voor Tijn in de middagshow aanschoof, ontving hij van de directeur van het Rode Kruis het 'Kruis van Verdiensten', een bijzondere Nederlandse onderscheiding. Daarmee staat hij in een zeer illuster rijtje met onder andere Eric Corton en Prins Bernhard.

5121424 frank 2 C domien 2 C tijn en vader gerrit 282017 29 foto ben houdijk

Foto's door: Ben Houdijk

Tijn in de vlog van Domien

Domien legt alles vast in zijn wekelijkse vlogs, zo ook het bezoek van Tijn aan 3FM (vanaf 3:37)

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie