3FM Serious Request

Humberto Tan wordt slaapgast in het Glazen Huis

  1. Nieuwschevron right
  2. Humberto Tan wordt slaapgast in het Glazen Huis

Aan tafel bij RTL Late Night waagde Eva Koreman zich eraan en vroeg Humberto Tan of hij een nachtje komt slapen in het Glazen Huis. Zijn antwoord...

Nadat 's ochtends bekend werd gemaakt dat Frank en Domien in december in het Glazen Huis zitten, begon de rollercoaster. Ze schoven 's avonds aan bij Humerto Tan in RTL Late Night om over het doel van dit jaar te praten.

Humberto blijft slapen

Eva Koreman, die dit jaar als stand-by DJ klaarstaat voor de jocks, zat eveneens aan tafel en zag haar kans schoon om Humberto de vraag te stellen: "Blijf je een nachtje bij ons slapen?". De presentator, die op 16 december zijn laatste uitzending van het jaar maakt, maakt er graag tijd voor vrij en komt naar Breda. Hij is al jaren ambassadeur voor het Rode Kruis en draagt de actie een warm hart toe.

>> Kijk hier het fragment terug

Slaapgasten in het Glazen Huis

Na een jaar van afwezigheid, keren de slaapgasten dit jaar weer terug. Humberto is de eerste naam die bevestigd is. De komende tijd worden er meer bekendgemaakt via de radio en social media kanalen van 3FM. Hou daarom ook onze Facebook, Instagram en Twitteraccount in de gaten.

Kom In Actie

2 DJ's in het huis maken niet het verschil. Dat doen de mensen in het land die in actie komen. Jij kan ook een bijdrage leveren, van groot tot klein. Ga naar www.3fm.nl/kominactie, laat je inspireren en meld je actie aan. De 3FM-DJ's zijn ook al druk bezig!

Samen vergroten we de overlevingskans van vele jonge kinderen in ontwikkelingslanden zoals Ivoorkust, Ethiopië en Soedan, zodat ook zij een eerlijke kans krijgen om op te groeien en zich te ontwikkelen.

Maak hier jouw actie aan

Ster advertentie
Ster advertentie