3FM Serious Request

Het was vandaag al even carnaval in het 3FM Clubhuis

  1. Nieuwschevron right
  2. Het was vandaag al even carnaval in het 3FM Clubhuis

Zeg je Breda? Dan zeg je carnaval! 3FM-DJ Rob organiseerde een heuse carnavalsmiddag in het 3FM Clubhuis. En da's niet het enige, er kwam nog een 3FM Serious Talent-avond achteraan!

(Foto: Hans-Peter van Velthoven)

Het 3FM Clubhuis is deze week voor jou the place to be. In ruil voor een kleine vergoeding krijg je toegang tot toffe activiteiten (hallo yoga-sessies en geheime feestcafé's) en staan de avonden volgepland met concerten. Wat was er dinsdag 20 december allemaal te beleven? Je checkt 't hier!

De Carnavalsmiddag

Eigenlijk begon het allemaal met de Kom In Actie van de tienjarige Tomas die de langste polonaise ter wereld wilde organiseren. Dat hoef je maar één keer tegen carnavalsliefhebber Rob te zeggen. Hij is deze week samen met Roosmarijn eigenaar van het 3FM Clubhuis en opende de deuren vandaag voor iedereen die al zin had in een potje carnaval.

De polonaise

Wie schakel je in als je een wereldrecord polonaise lopen wilt verbreken? Fransje Bauer!

Rob, Eva, Frans Bauer en Tomas zetten samen de polonaise van het Glazen Huis naar het Clubhuis in en al snel liep de complete Grote Markt achter ze aan. Proeven wij hier een wereldrecord?

(Foto: Hans-Peter van Velthoven)

Feest in het 3FM Clubhuis

Hoe de polonaise in het 3FM Clubhuis werd ontvangen? Nou, zo! Rob geeft je een exclusief kijkje achter de schermen.

Resultaat?

De 3FM Serious Talent-avond

Ausverkauft! Volledig ausverkauft! Het clubhuis was dinsdagavond tot de nok toe gevuld met mensen die genoten van de 3FM Serious Talents. Roosmarijn Reijmer leidt je graag even rond

Kom net als Tomas in actie!

Heb jij ook een fantastisch idee om in actie te komen? Wat houdt je tegen? Helemaal niks! Maak net als Tomas de polonaisekoning een actie aan en steun 3FM Serious Request. Zoals je ziet kan het op alle mogelijke manieren.

Ster advertentie
Ster advertentie