3FM Serious Request

Daar is een derde brievenbus

  1. Nieuwschevron right
  2. Daar is een derde brievenbus

De rij van mensen die geld door de brievenbus wilden mikken, stond ongeveer tot aan Delft. Dus maken we er nog een bij. Drie brievenbussen, UNIEK!

Je kunt een plaat aanvragen via 0909-1336 of internet, je kunt zelf een actie doen en digitaal doneren, maar veel mensen vinden het toch het leukste om de euro's persoonlijk door de brievenbus te kieperen. Dat snappen we, maar het wordt wel erg druk zo. No problem, dan zagen we er gewoon nóg een brievenbus bij.

Niet één, maar twee EXTRA brievenbussen

Inmiddels is het bijspijkeren van een tweede brievenbus na een paar dagen Serious Request een zekerheidje. Meer mensen betekent meer geld en drukte. Om het doneren niet laten stagneren, maken we er gewoon nog een brievenbus bij.
In Leiden loopt het zó lekker dat twee brievenbussen niet eens genoeg bleken. De rij stond ongeveer tot aan Delft en iedereen kwam met zuurverdiende centen voor het Rode Kruis. Dan komt er gewoon nóg een brievenbus bij. Nummer drie. UNIEK!

Doneer vanuit je luie stoel

Kun jij niet naar Leiden komen? Heb je pleinvrees? Gewoon een beetje lui? Dan kun je gewoon vanuit je luie stoel doneren. Vraag een plaat aan, bijvoorbeeld. We kunnen die eindstand nog flink opkrikken!

>> Vraag meteen een plaat aan!

Ster advertentie
Ster advertentie