3FM Serious Request

Giel's Circus Request in Groningen

  1. Nieuwschevron right
  2. Giel's Circus Request in Groningen

Niet alleen de DJ's in Het Glazen Huis halen geld op, ook de anderen zijn op pad. Giel heeft zelfs een heel circus mee!

Nu Giel zelf niet in Het Glazen Huis zit, heeft hij tijd voor andere projecten. Want hij blijft natuurlijk betrokken met Serious Request. Zo gaat de ochtend-jock dit jaar het land in met een heus circus. In vijf verschillende steden in Nederland verzocht hij dan 's avonds diverse optredens, waarvan de opbrengst netjes in Leiden wordt afgeleverd.

Giels Circus Request is in Groningen

De kleurrijke caravaan van Giel is inmiddels in Groningen beland. Poppodium Vera wordt voor de gelegenheid omgebouwd tot een heus circus. De hele avond wordt natuurlijk op geheel eigen wijze aan elkaar gepresenteerd door onze Giel zelf. En hij krijgt hulp van een keur aan vermakelijke gasten.

Magnetrons verzamelen

Ook overdag moet Giel hard werken. In elke stad moet hij eerst een opdracht vervullen, voor hij zijn circustent mag opzetten. De opdracht van donderdag in Groningen: verzamel ze veel mogelijk magnetrons en breng ze naar de Grote Markt in Groningen. Waarom? Gewoon omdat het kan! Voor elke verzamelde magnetron kwam er 100 euro in het potje voor Serious Request. Uit alle hoeken, gaten, winkels en studentenhuizen kwamen microwaves. Met een berg van 51 apparaten leverde dat 5100 euro op!

Giel scoort een magnetron in een schoon studentenhuis

Piano gezocht!

Giel heeft niet alleen magnetrons nodig, hij is ook op zoek naar een Piano. Elske DeWall is een van de acts die vanavond bij Circus Request de tent op z'n kop komt zetten, maar daar heeft ze wel een piano voor nodig. En dat is net iets wat het Poppodium Vera niet heeft.

Het avondprogramma

Ook in Groningen stond er weer een keur aan artiesten op het podium in de Vera! Je kon daar genieten van:

Pioneers of Love& Caspar
Elske deWall
Patrick Laureij
Kraantje Pappie
Eva, woordvoerster Rode Kruis
LOS- Lijf On Stage
Stylus Djs

Maar wij vieren kerst die avond!

Kun je er niet bij zijn? Geen punt. Per dag wordt er een mooi overzicht gemaakt, zodat je er niets van hoeft te missen.

>> Alles over Giel's Circus Request

Ster advertentie
Ster advertentie