3FM Serious Request

Michiel komt bij jou thuis voor de 3FM Surprise Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Michiel komt bij jou thuis voor de 3FM Surprise Request

Jij vraagt een liedje aan en Michiel Veenstra komt langs! Huh, om zelf te zingen? Ha, dat mocht je willen. Nee, hij neemt de desbetreffende band of artiest gewoon mee. Hoppa, naar je huiskamer! Alleen was voor de eerste Surprise Request meteen al een grotere locatie nodig...

3FM Surprise Request

Jouw aangevraagde plaatje terughoren op de radio is natuurlijk hartstikke leuk, maar voor een paar lucky ones regelen we iets extra bijzonders. Nou ja 'we'... Eigenlijk Michiel Veenstra. Hij rijdt de hele week door het land om mensen te verrassen met een live versie van hun request.

Lucas Hamming zingt 'Are You With Me'

Lucas Hamming kreeg de eervolle taak om het themalied van 3FM Serious Request 2016 te schrijven. Dat deed hij en daar kwam het prachtige 'Are You With Me' uit. Logisch natuurlijk dat dit nu al één van de meest aangevraagde tracks van de week is.

Maar aangezien al deze aanvragers nooit in een huiskamer gingen passen, nodigde Michiel ze uit in de studio van 3FM. Blinddoek af en genieten maar!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Benieuwd welke artiesten Michiel nog meer regelt voor de Surprise Request? Wij vullen deze pagina aan zodra er weer een nieuwe is!

Wil jij ook een Surprise Request regelen?

Dat kan! Check even deze pagina en verras jezelf, je moeder of je hond met een live uitvoering van je favoriete liedje. En geen zorgen, wij komen naar jou!

Ster advertentie
Ster advertentie