3FM Serious Request

Jacqueline Govaert maakt themalied SR14: 'Make More Sound'

  1. Nieuwschevron right
  2. Jacqueline Govaert maakt themalied SR14: 'Make More Sound'

Giel maakte het donderdag 30 oktober bekend in zijn ochtendshow: Jacqueline Govaert is dit jaar aan de slag gegaan met het themanummer voor 3FM Serious Request!

3FM Serious Request komt steeds dichterbij, dus het werd hoog tijd voor de bekendmaking van het themalied voor het Glazen Huis. Na Racoon, Novastar, Rigby, BLØF, Ilse DeLange en Laura Jansen en Tom Chaplin is het dit jaar Jacqueline Govaert die zich over het nummer gebogen heeft.

Bekendmaking themalied 3FM Serious Request 2014 bij Giel

Speciaal voor 3FM Serious Request 2014 maakte Jacqueline Govaert het nummer 'Make More Sound'. Giel belde haar om het een en ander over het themalied te weten te komen. Ze is de laatste dingetjes aan het afronden, maar kon wel al een klein stukje van 'Make More Sound' laten horen.

Inspiratie door strijdliederen

Vrouwen en meisjes die tijdens oorlogen en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld, een heftig thema om een nummer bij te maken, vindt Jacqueline. Maar ze had veel zin om er mee aan de slag te gaan en vond het mooie een uitdaging. Ter inspiratie heeft ze alle strijdliederen binnenste buiten gekeerd, met als resultaat 'Make More Sound'. Naar verwachting zal het themalied op 24 november uitkomen.

Demo van de Dag

Wil jij met je eigen nummer ook geld ophalen voor 3FM Serious Request en ook nog eens kans maken op airplay op 3FM? Het enige wat je moet doen is de winnaar van de Demo van de Dag worden. Word jij dat? Dan draaien wij jouw nummer tijdens een van de avonden dat de DJ’s in Het Glazen Huis zitten. Ook komt jouw nummer op de 3VOOR12 Luisterpaal!

>> Meer info Demo van de Dag

Ster advertentie
Ster advertentie