3FM Serious Request

Audiohighlights vrijdag 19 december

  1. Nieuwschevron right
  2. Audiohighlights vrijdag 19 december
3FM Serious Request is gestart, Bert Koenders heeft de druk opgevoerd en Gerard is onderweg om handen te schudden. Beluister de Audio Highlights van vrijdag 19 december.
Gewoonte getrouw zat Giel om 06.00 uur 's ochtends al radio te maken. Alleen dit keer niet vanuit de studio in Hilversum, maar vanuit het Glazen Huis in Breda.

>> Beluister zijn start vanuit het Huis

Bert Koenders
De minister van ontwikkelingssamenwerking was zo vriendelijk om de DJ's op te sluiten. Daarbij kwam ook de mededeling dat de Nederlandse regering 2,5 miljoen euro aan de actie bijdraagt MITS 3FM datzelfde bedrag ook weet op te halen.

>> Beluister het fragment

WC
De eerste request was geen liedje. Door al het bier moest een cafébezoeker zo nodig plassen dat hij zijn toevlucht zocht bij Giel in het Glazen Huis. Hij bood 25 euro. De reactie van Giel: 'Wat een gezeik, nu al'.

>> Beluister het fragment

7500 euro
Een aantal meiden bieden rond 12:17 ruim 7500 euro aan. Dit bedrag hebben zij opgehaald door het organiseren van een kerstmarkt en een spinningmarathon!

>> Beluister het fragment

Sander maakt schoon bij PSV
Het opruimen van een kleedkamer bij een professionele voetbalclub. Veel dichterbij kan Sander Lantinga gewoon niet komen.

>> Beluister zijn gesprek met Jan Reker (11:50)

Katelijn wil toch liever een boy
De tekst van het liedje van Jeremy's luidt 'I want a girl', maar voor geld is Katelijn best bereid om een boy te willen.

>> Beluister het fragment (14:40)

GIEL-mobiel in veilige veilinghanden
Annette Barlo was de laatste die de GIEL-mobiel 2008 mocht opnemen. Ze kwam hem hoogstpersoonlijk terugbrengen voor de veiling.

>> Beluister fragment van Annette in het Glazen Huis

Tussenstand van de eerste dag
Het spannende moment is daar. De eerste tussenstand. Is het gelukt om de tussenstand van de eerste dag van 2007 te overtreffen?

>> Beluister het fragment

Huiskamerconcert
Het kostte de band een klapband om in Friesland te komen. Leaf speelde daar een huiskamerconcert waarop geboden kon worden. Het resultaat: 1000 euro voor de vluchtelingen. En het kan nog meer worden, want zangeres Annemarie gaat haar afgeknipte dreads veilen.

>> Beluister het fragment

Guido Wijers belt aan

Ver na twaalven kwam er nog een bekende Nederlander en tevens Bredanaar langs. Beroepsgrappenmaker Guido Wijers maakt een paar grappen en zingt het 'volkslied' van Breda.

>> Beluister het fragment


HEB JE IETS GEMIST, LUISTER HIER ALLE UREN TERUG
Ster advertentie
Ster advertentie