3FM Serious Request

De Elfprovinciëntocht startte in Utrecht

  1. Nieuwschevron right
  2. De Elfprovinciëntocht startte in Utrecht

In elke provincie zijn acties gestart voor 3FM Serious Request. Als eerste zetten we vijf leuke initiatieven uit Utrecht op een rij. Want daar doen Giel en Coen samen met Henk Westbroek de ronde op 7 december tijdens de Elfprovinciëntocht.

3FM reist van 7 t/m 17 december 2013 door het hele land. De Elfprovinciëntocht gaat elf provincies af om te zien welke acties er allemaal plaatsvinden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Henk, Giel en Jente maken appelmoes voor 3FM Serious Request

De Elfprovinciëntocht startte op zaterdag 7 december in de provincie Utrecht. Rayonhoofd Henk Westbroek reisde samen met Giel reisde af naar Vianen om de 10-jarige Jente te helpen met appelmoes maken. Jente had al een lading appels geraapt en Giel en Henk regelden nog een extra kistje appels om tot moes te slaan.

>> Steun de actie van Jente!

Sander Hoogendoorn belde zaterdagmorgen met Giel om een leuke actie te kiezen.

Giel en Henk Westbroek helpen Jente met appelmoes maken

Het Jeugdjournaal kwam ook langs bij Jente. Bekijk hier de uitzending van zaterdag 8 december:

Henk en Coen zijn veilingmeesters bij Eetcafé Bank en Co

Rayonhoofd Henk Westbroek reisde na het bezoek aan Jente meteen door naar Bunnik om bij Eetcafé Bank en Co als veilingvoorzitter mee te helpen. Ook Coen kwam langs om zich in te zetten voor de actie.

>> Steun de actie van Eetcafé Bunnik en Co

Henk Westbroek zet zichzelf te kakken

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke acties in de provincie Utrecht! Hieronder een kort lijstje van een aantal acties. Wil je alle acties uit Utrecht bekijken? Dat kan hier.

1. Serious Haircut

In de maand december gaan veel mensen graag nog even naar de kapper. Dat komt goed uit! Noteer 16 december maar vast in de agenda voor het knippen van je haar. Het kapperskantoor Indola in Nieuwegein ontpopt zicht die dag tot Serious Haircut en roept vele kappers op om mee te doen. Kom langs in your local kapperszaak, neem plaats in de kappersstoel en steun de actie!
>> Steun Serious Haircut

2. Project X-Mas

De leerlingen van het St. Bonifatius college in Utrecht hebben zelf kerstkaarten ontworpen. De creaties worden niet alleen verkocht op school, maar ook naar zakelijke contacten van de rector verstuurd. Goed bezig!
>> Steun Project X-Mas

3. De Schone Rijdsters

Marthe, Veronique en Wouke fietsen in één dag van Utrecht naar Leeuwarden. Voor deze 170 kilometer streefden de dames ernaar 350 euro op te halen. Inmiddels zijn de schone rijdsters dat bedrag al lang voorbijgefietst, maar ze kunnen natuurlijk nooit genoeg geld ophalen voor hun fietstocht. Dus, doneren maar! Succes ladies :)
>> Steun De Schone Rijdsters

4. Oud Papier Geld

Jan van Schalkwijk is oud papier-inzamelaar en voor 3FM Serious Request interpreteert hij zijn beroep een beetje anders. Jan gaat samen met Joop langs de woon- en dagbesteding locaties van Amerpoort in Baarn om ‘oud papier’ (lees: heel veel geld) op te halen. Het streefbedrag staat op 1500 euro.
>> Steun Oud Papier Geld

5. RED

Biertjes drinken voor het goede doel! Unitas S.R. organiseert samen met de studentendesk Utrecht van het Rode Kruis een groot benefietconcert, met als thema: RED. Het festijn start 19 december vanaf 22:00 uur in Unitas S.R. Lucasbolwerk 8. Dresscode: rood.
>> Steun RED

  • Enthousiast? Zet je brein in de crea-modus en maak vandaag nog een eigen actie aan op de Kom In Actie-website.
  • Elf 3FM DJ’s en elf Rayonhoofden gaan van 7 tot 17 december in de Elfprovinciëntocht op zoek naar de mooiste acties in de provincies. Wie komt er in jouw provincie langs?

Coen en Giel gaan met Henk Westbroek naar Utrecht

Foto's Elfprovinciëntocht Utrecht

Ster advertentie
Ster advertentie