3FM Serious Request

Plectrum van Eddie Vedder hebben?

  1. Nieuwschevron right
  2. Plectrum van Eddie Vedder hebben?
De veilingmeester is weer door het dolle heen, want Corton kwam met een prachtig stuk aanzetten: het plectrum van Eddie Vedder!
De krassen van de nagels en snaren zitten erop, er hangt nog een zweem van het fantastische concert omheen en (natuurlijk het belangrijkste) Eddie Vedder is er helemaal mee uit zijn dak gegaan - we hebben het natuurlijk over het plectrum van Pearl Jams Eddie Vedder.


Legendarisch stukje plastic

Eric Corton toverde dit topitem voor de veiling zomaar uit zijn broekzak voor de Serious Request-veiling. Met de laconieke woorden 'Ja, die gaf hij na een concert aan me en daarna heb ik even met 'm staan ouwehoeren,' overhandigde hij dit legendarische stukje plastic aan de veilingmeester die het vervolgens achter slot en grendel opborg.


Eddie Vedder

Mocht je de afgelopen decennia onder een steen hebben gelegen en alle muzikale hoogtepunten hebben gemist, dan vertellen we héél kort even wie Eddie Vedder is. Hij is de voorman, zanger en gitarist van Pearl Jam en heeft ook een verdienstelijke solocarrière. De man is een briljante artiest en daar houden we het graag bij.


Veiling vanaf 7 december!

Dit topstuk komt samen met vele andere op de veiling voor Serious Request. Vanaf 7 december is deze geopend. Maar de vraag is nu natuurlijk...

Wat heb jij over voor dit plectrum?

>> Meer details over de veiling
>> Bekijk het artiestenprofiel van Pearl Jam
Ster advertentie
Ster advertentie