3FM Serious Request

Surprisetruck naar Enschede

  1. Nieuwschevron right
  2. Surprisetruck naar Enschede
Zondag reed de Surprisetruck rustig richting Enschede. Extra vroeg uit de veren en op weg! Want door de sneeuw ging het allemaal niet zo snel.
Een gigantische vrachtwagen is nou niet het meest ideale vervoersmiddel op een spekgladde snelweg. Zeker als hij gevuld is met een paar topacts, een 3FM DJ en de surpriseguest. Daar moet natuurlijk voorzichtig mee omgesprongen worden.

Enschede

Sneeuw of geen sneeuw, zoals Michiel Veenstra ook al zei "Kom op zeg, weer of geen weer, we gaan naar Enschede". De vrachtwagen liet dan ook zondag zijn laadklep zakken op het Van Heekplein in Enschede voor een surpriseparty. Het was daar kerstmarkt en dat feestje kon nog wel extra opgevrolijkt worden. Hoe kon dat beter dan met de surprisetruck!


Het onverwachtse is de grootste prijs

In de truck zat een surpriseguest die je voor een tientje mag ontmoeten. Zaterdag was het boksen met Don Diego Poeder en zondag een balletje trappen met Youri Mulder!

Serious Talents

Helaas moesten Stereo, Studmuffins en Future Presidents afzeggen vandaag, kneitervast in de sneeuw. Het was onverantwoord om de reis naar Enschede te maken. Gelukkig zorgden we voor goede vervanging, Plork en de Aannemers klimmen op het podium. Waardige vervangers, kom dus ook!

>> Lees meer over hun heldhaftige optreden

Wisseling van de wacht

Er werd heel veel sneeuw in het eten gegooid, want het hing er nog om of hoofdact Stereo Enschede zou halen. En helaas, ook zij haalde Enschede niet. Ook de surpriseguest was vervangen, maar niet door een of andere bankzitter of b-keus, Youri Mulder trapte een balletje in de vrachtwagen!

Door heel Nederland

Durfde jij vandaag je huisje niet uit? Dan kun je de rest van de Serious Request-week nog langskomen op andere plekken in het land. Waar precies?

>> Andere locaties van de Surprisetruck


Ster advertentie
Ster advertentie