3FM Serious Request

De updates vanuit het Zenuwcentrum: 22 december

  1. Nieuwschevron right
  2. De updates vanuit het Zenuwcentrum: 22 december

Timur is groot fan van de moderne technologie. Dus pakte hij ook maandag 22 december weer zijn dossiermap uit de la om het laatste nieuws uit het Zenuwcentrum te brengen!

De top 3 meest aangevraagde platen van 22 december

Ook vandaag heeft Timur alle statistieken weer voor ons. Wat zijn op deze maandag nou de meest aangevraagde plaatjes, hoor ik u vragen? Op nummer 3 staat ArunChupa met 'I'm an Albatraoz', op twee staat Claudia de Breij met 'Mag Ik Dan Bij Jou' en op nummer 1....Gary Fomdeck! Uit betrouwbare bron kunnen we vermelden dat de enige echte Gary Fomdeck zijn hit 'I'll Be There This Christmas' morgen tussen 11.00 en 12.00 live komt spelen!

Mystery van het callcenter-tweeling

Er werken twee jongedames bij het callcenter, Roos en Jasmijn, die ontzettend op elkaar lijken. Zelfde bruine ogen, zelfde lach en ze zijn zelfs op dezelfde datum geboren: 3 september 1990! Toch geven de dames aan geen tweeling te zijn en daar gelooft Timur geen zak van.

Hoe zat het nou met die callcenter-tweeling? Het mysterie is ondertussen opgelost en... Roos en Jasmijn hebben nog een zusje dat op dezelfde dag is geboren en zijn een drieling!

Mysterie van de Kermit-knuffel

Ella en haar zoontje Luc van 3 waren zondag 21 december in Haarlem om een kijkje te nemen bij het Glazen Huis. Bij thuiskomst bleek Luc zijn Kermit de kikker-knuffel verloren te zijn. Toen hij even later naar 3FM Serious Request op televisie keek, zag hij een andere bezoeker met zijn knuffel zwaaien! Moeder Ella belde met het callcenter en Timur schoot haar te hulp:

Update teller Gary Fomdeck

Hoewel Timur natuurlijk altijd een giga-lijst met interessante onderzoeksresultaten bij de hand heeft, was de request-teller van Gary Fomdeck maandagochtend 22 december toch echt even het belangrijkst. Als zijn nummer 'I'll Be There This Christmas' voor meer dan 25000 euro wordt aangevraagd, doet Gerard hem namelijk live. De centen zijn geteld en de teller staat momenteel op 23.000,94 euro. Nog 2.000 euro dus. BIEDEN MAAR!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie