3FM Serious Request

De 3FM-DJ's hebben iets voor je!

  1. Nieuwschevron right
  2. De 3FM-DJ's hebben iets voor je!

Een bootsafari, kattentrui, super-LP en een konijn van twee meter hoog. We noemen maar wat.

Foto: Hans-Peter van Velthoven

De 3FM Serious Request Veiling heeft voor ieder wat wils. Of je nu graag een gesigneerde LP in huis hebt of liever slaapt in een superexclusieve hotelkamer: het is allemaal te vinden op de veiling! Ook de 3FM-DJ's hebben uiteraard het een en ander bijgedragen, check hier wat zij je te bieden hebben!

1. Zo sarcastisch heb je Utrecht nog nooit gezien

"Dit is dus de Dom. Tsja. Dom. We gaan door!" Zoiets. Maar dan net nog iets sarcastischer met misschien een KLEIN beetje gezelligheid. 3FM-DJ's Herman Hofman en Domien Verschuuren leiden je rond in Utrecht, maar dan wel op hun manier.

2. Annemieke geeft haar liefste bezit weg

Jack White houdt wel van wat rariteiten hier en daar, dus hij stopte zijn hele LP Lazaretto vol met geheime verrassingen. Het is Annemiekes favoriete plaat en alleen voor 3FM Serious Request zou ze er afstand van kunnen doen. Bied daarom niet alleen geld, maar ook liefde. Dit album verdient het.

3. De episch foute trui van Domien

Hier gaan we geeneens woorden aan vuilmaken. Deze trui wil je hebben. Punt.

4. Bootsafari met Wijnand Speelman

Ben jij straks wel toe aan wat rust en groen na deze topweek? Wijnand's got you covered! Hij biedt een bootsafari door de Biesbosch aan, samen met vloggende boswachter Thomas. Als dát geen relaxende ervaring wordt...

5. Fatboykonijn van Saskia

Nooit meer een eenzaam moment met dit supergrote oranje konijn, gesigneerd door 3FM-DJ Saskia Weerstand. Of je er nu 's avonds TV mee kijkt, hem neerzet in je woonkamer of hem gebruikt als levensgroot terrorkonijn om je huisgenoot 's nachts mee te laten schrikken... Deze Fatboy-bunny is je beste vriend.

6. Een cadeautje van heel 3FM

Kom gewoon een nachtje slapen in de 3FM studio! Kom dan! Kom! Gezellig!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer veilingitems zien? We hebben hier nog tien toffe dingen in een lijstje gezet en het volledige aanbod bekijk je natuurlijk ook 3fm.nl/veiling.

Ster advertentie
Ster advertentie